Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem lenne férfitöbblet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem lenne férfitöbblet, hanem nőtöbblet lenne helyette, akkor az igények is megfordulnának?

Figyelt kérdés

A mai világban nagyon az van, hogy egy férfitól tényleg rengeteg elvárás van. A nőktől gyakorlatilag pedig semmilyen elvárás nincsen ha 40 alatti és gyerektelen.

Remélem ezzel nem bántok meg senkit, ezek tények.

De ez mind a férfitöbbletnek tudható be? Ha nőtöbblet lenne, akkor a nőktől várnál el a férfiak, hogy legyen saját hitelmentes lakásuk, legyenek 2-3 kategóriával jobb külsejűek mint ő, tartsák fitten sportosan szexisen magukat 2 gramm súlyfelesleg nélkül, keressen jól hogy jó sok nyaralásban és luxusban részesíthesse elkényeztethesse a férfit és stb.?

Továbbá a kevésbé előnyös külsejű, de fiatal nőknek meg nem jutna pasi, fizetniük kellene hímringyóknak a szexért is?

Ha megfordulna a nemek aránya, akkor minden megfordulna?

2020. okt. 16. 15:26
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
22:14-es adott egy ötletet! Üzenjünk hadat a románoknak és küldjük a frontra a sok “szuper Tibit”! Ha győzünk mienk Erdély, ha veszítünk mienk a sok csaj! :D
2020. okt. 19. 22:35
 22/47 anonim ***** válasza:
Igen, válogatnék a sok csajszi között, és napi tízet visszautasitanék.
2020. okt. 19. 23:31
 23/47 anonim ***** válasza:

Ha a férfiak egy része marad ugyanolyan szexmániás, mint most, akkor számottevő változás nem lesz sztem. Most is amiatt tudnak értéktelen nők válogatni, mert sok férfinak elég az, hogy lyuk legyen a nő lába között, ne legyen kövér és ne legyen 70+-os.

Amúgy a nőkkel szemben is vannak azért elvárások, sőt. Max. csak szexre nincsenek... kapcsolatra meg legyen fiatal, legyen feszes testű, dús és hosszú hajú, szép bőrű, fiatal, szép feszes mellű, vékony... persze sok férfi azt hiszi, ez alap, és hogy egy nő topmodell kinézetű simán, ha nem zabál össze mindent, elvárnák, hogy az arclemosóreklámban levő nő szintjén legyen külsőre a nőjük, smink nélkül, és úgy, hogy nekik ez ne kerüljön pénzbe. Házasságban meg legyen szuperanyu, szuperszakács és szuperprosti a nő egyszerre, 5 kilót ne szedjen fel, mosolyogjon bájosan anyósra akkor is, ha az folyamatosan fúrja...

2020. okt. 20. 21:44
 24/47 anonim ***** válasza:
23-as. Tökéletesen igazad van! A férfiak szexmániája már kóros.
2020. okt. 20. 22:06
 25/47 anonim ***** válasza:

Nos a férfiak szexmániájáról annyit, hogy az ex barátnőmmel 4 évet voltunk együtt távkapcsolatban (kb. 1000 km-re). Kb. 3 havonta találkoztunk és ezáltal ilyen gyakran voltunk “úgy” is együtt (legalábbis az én részemről biztosan). 4 év után kidobott és (legalábbis az fb szerint) már 2 hét múlva együtt volt egy másik pasival, aki “csak” kb. 100 km-re van tőle és valószínüleg 3 hónapnál gyakrabban találkoznak... Ez kb. 10 hónapja történt, azóta én nem voltam együtt egy lánnyal sem.

25/F

2020. okt. 20. 22:53
 26/47 anonim ***** válasza:
Nem azt írta senki, hogy minden férfi szexmániás / durván szexközpontú, de rohadt sokan azok, többen, mint nők.
2020. okt. 20. 22:55
 27/47 anonim ***** válasza:
25-26-os. Pont ezért tudnak a nők kegyetlenül válogatni, mert megtehetik. Egy sima átlag nőre is jut 10-20 jelentkező, amiben biztosan lesz egy normális, vonzó, tanult pasi. Csak igent kell mondania. Engem is csalt már meg nő, kidobott mert talált egy jobb pasit (mindenben), hiába mondta előtte való héten, hogy szeret és velem akar örökké lenni. Pedig nem volt az exem világiszép, sima átlagos vékony szőke, kék szemű csaj, de ezer meg egy szebb van tőle az utcán ha végigmegyünk. Egyszerűen megtehetik. Ja és távkapcsolat volt az is, sokszor volt h hívtam pl szerda este 9 kor, fel sem vette, 11 kor írt vissza, hogy most jött haza, egyik ismerősével beszélt, aki messziről utazott le hozzá. Hát persze, az új pasi volt az, mint kiderült. Engem ez 4 éve nagyon megviselt, azóta nőre nem tudok nézni már. Elérte azt is, hogy az a pasi, aki Portugáliában dolgozott (ősz végén szedte fel az exem, amikor ott holtszzon volt és hazajött), az odaköltözzön hozzá és kifizesse a maradék lakáshitelélt exemnek.
2020. okt. 20. 23:16
 28/47 anonim ***** válasza:
bocsi a helyesírásért, késő van már. Szóval nőben bízni nagy hiba a mai világban. Megboldogult párja az édesanyámnak mondta mindig azt, hogy nőnek akkor higgy, ha ló legel a sírján (kétszer vált el, két lakást vettek el tőle a nők). Nagyon igaza volt.
2020. okt. 20. 23:19
 29/47 anonim ***** válasza:
22:53-as vagyok. Hát az én exem se volt épp topmodel. 180 cm (én 183 cm) és 95 kiló volt.
2020. okt. 20. 23:45
 30/47 anonim ***** válasza:
23:19-nek. Ki tudja mennyi olyan férfi van az utcán akit egy nő semmizett ki...
2020. okt. 20. 23:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!