Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem lenne férfitöbblet, hanem nőtöbblet lenne helyette, akkor az igények is megfordulnának?
A mai világban nagyon az van, hogy egy férfitól tényleg rengeteg elvárás van. A nőktől gyakorlatilag pedig semmilyen elvárás nincsen ha 40 alatti és gyerektelen.
Remélem ezzel nem bántok meg senkit, ezek tények.
De ez mind a férfitöbbletnek tudható be? Ha nőtöbblet lenne, akkor a nőktől várnál el a férfiak, hogy legyen saját hitelmentes lakásuk, legyenek 2-3 kategóriával jobb külsejűek mint ő, tartsák fitten sportosan szexisen magukat 2 gramm súlyfelesleg nélkül, keressen jól hogy jó sok nyaralásban és luxusban részesíthesse elkényeztethesse a férfit és stb.?
Továbbá a kevésbé előnyös külsejű, de fiatal nőknek meg nem jutna pasi, fizetniük kellene hímringyóknak a szexért is?
Ha megfordulna a nemek aránya, akkor minden megfordulna?
Ha a férfiak egy része marad ugyanolyan szexmániás, mint most, akkor számottevő változás nem lesz sztem. Most is amiatt tudnak értéktelen nők válogatni, mert sok férfinak elég az, hogy lyuk legyen a nő lába között, ne legyen kövér és ne legyen 70+-os.
Amúgy a nőkkel szemben is vannak azért elvárások, sőt. Max. csak szexre nincsenek... kapcsolatra meg legyen fiatal, legyen feszes testű, dús és hosszú hajú, szép bőrű, fiatal, szép feszes mellű, vékony... persze sok férfi azt hiszi, ez alap, és hogy egy nő topmodell kinézetű simán, ha nem zabál össze mindent, elvárnák, hogy az arclemosóreklámban levő nő szintjén legyen külsőre a nőjük, smink nélkül, és úgy, hogy nekik ez ne kerüljön pénzbe. Házasságban meg legyen szuperanyu, szuperszakács és szuperprosti a nő egyszerre, 5 kilót ne szedjen fel, mosolyogjon bájosan anyósra akkor is, ha az folyamatosan fúrja...
Nos a férfiak szexmániájáról annyit, hogy az ex barátnőmmel 4 évet voltunk együtt távkapcsolatban (kb. 1000 km-re). Kb. 3 havonta találkoztunk és ezáltal ilyen gyakran voltunk “úgy” is együtt (legalábbis az én részemről biztosan). 4 év után kidobott és (legalábbis az fb szerint) már 2 hét múlva együtt volt egy másik pasival, aki “csak” kb. 100 km-re van tőle és valószínüleg 3 hónapnál gyakrabban találkoznak... Ez kb. 10 hónapja történt, azóta én nem voltam együtt egy lánnyal sem.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!