Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem lenne férfitöbblet, hanem nőtöbblet lenne helyette, akkor az igények is megfordulnának?
A mai világban nagyon az van, hogy egy férfitól tényleg rengeteg elvárás van. A nőktől gyakorlatilag pedig semmilyen elvárás nincsen ha 40 alatti és gyerektelen.
Remélem ezzel nem bántok meg senkit, ezek tények.
De ez mind a férfitöbbletnek tudható be? Ha nőtöbblet lenne, akkor a nőktől várnál el a férfiak, hogy legyen saját hitelmentes lakásuk, legyenek 2-3 kategóriával jobb külsejűek mint ő, tartsák fitten sportosan szexisen magukat 2 gramm súlyfelesleg nélkül, keressen jól hogy jó sok nyaralásban és luxusban részesíthesse elkényeztethesse a férfit és stb.?
Továbbá a kevésbé előnyös külsejű, de fiatal nőknek meg nem jutna pasi, fizetniük kellene hímringyóknak a szexért is?
Ha megfordulna a nemek aránya, akkor minden megfordulna?
Bullshit. Én sok egyedülálló anyát ismerek (magam is az vagyok, hat éve egyedül) aki éli az életét és nem karolja fel senki. Mi is ihatnánk, mert nehéz az élet, nehéz így párt találni, főleg ha eredetileg igényes, csinos nő vagy és ehhez mérten hasonló társat szeretnél. De nem iszunk. A legtöbb nő amúgy is egyedül hal meg, senki sem válik alkoholistává közülük.
A legtöbb alkesz amúgy házas csak nem tetszik neki a dolog.Ez a nagy büdös igazság. Kérdezd meg a hajléktalant, nem azért vált e tőle az asszony, mert ivott. Dehogyis nem, csak hazudozik, mint minden alkesz és ezek gyenge emberek, tehát más a hibás.
Kedves 6:56-os! Te nem azért nem találsz párt mert senki nem hajlandó felkarolni, hanem mert senki sem elég jó a kényes ízlésednek!
Itt van pl. egy koràbbi indexes cikk ( [link] ), amely egy 23 éves nő tinderezéssel eltöltött èvét mutatja be. Nyílván ez is úgy van megfogalmazva, hogy a nő az áldozat, de azért kilóg a lóláb: A cikkben szereplő nőnek a 30 062 férfi közül, csak 3 645 férfi jött be (legalábbi külsőleg), tehát mondhatjuk, hogy csak a felső kb. 10 %-nak van esélye...
#10:
A 10% nem is rossz, és ebből még belsőre elhullik a nagyobb része.
#33 Tévedés. Én azért nem találok párt első sorban, mert nem is keresek. Nem tinderezek, mert az egy szexpartner kereső, és nem vagyok hajlandó képek alapján jobbra-balra húzni embereket, mint valami árucikkeket.
Azért sem találok párt, mert én már nem csak kölcsönös szerelmet és hozzám illő társat keresek (ami önmagában is nehéz ügy), hanem olyat akivel el tudjuk fogatni egymás gyerekeit, életvitelét.
Igen, válogatok, mert nem megyek bele akármibe, ugyanis remekül elvagyok egyedül is.
És itt van máris a tévedésed: nem vagyok áldozat, és a nők többsége, aki egyedül van és nem talál párt, nem áldozat. Ezt csak ti gondoljátok a saját áldozat mentalitásotok miatt. Ti sajnáljátok magatokat és mindenki hibás azért mert "nem jut" nő. Mi meg ülünk a babérjainkon, keresünk vagy épp nem keresünk, ésszel válogatunk és elvagyunk egyedül is. Ha leírom ezt a problémát, ez nem panaszkodás, hanem válasz valamelyik kommentre, vagy a kérdezőnek. Itt van az óriási különbség.
Emiatt a felelősséghárítás miatt vannak egyesek az utcán és emiatt kell itt naponta ezer kérdést olvasni arról, milyen rossz a pasiknak, milyen jó a nőknek, morzsoljunk el néhány könnyet a pasikért és szidjuk együtt a nőket, hátha könnyebb lesz az élet. Átmenetileg lehet hogy enyhíti a fájdalmadat, de jó lenne tükörbe nézni: te vagy az áldozat, nem a nők, mert te mutogatsz másra mindenért.
Kedves 12:28-as! Nem azt írtam, hogy áldozatok vagytok, épp ellenkezőleg! Pont ti vagytok ennek a “rendszernek” a haszonélvezői. Persze, hogy senki nem karol fel, de nem azért mert nem akar, hanem mert ti nem akarjátok vagy senki sem méltó rá szerintetek.
Természetesen nem kell tinderezni, azt az oldalt azért linkektem, hogy megmutassam, hogy mennyire válogatósak a nők már a külsőt tekintve is.
Amit ti csináltok az nem ésszerű válogatás. Ez kb. olyan mintha én minden nap étteremben akarnék enni, miközben nem telik rá és inkább éhen halnék, de nem adnám alább...
Már ott tévedsz hogy nincs "ti". Én teljesen más szempontból válogatok, mint a másik nő. Más elvárása lesz Katinak a kisboltból, az óvónőnek, a mérnöknőnek, a három gyerekes elvált anyának, a családra vágyó harmincas Gizikének.
Mivel állítólag mi nők bármikor találunk párt, és te mégis mindenki szűrőjén kiesel van egy rossz hírem: te mész szembe a forgalommal. Veled nem stimmel valami.
14:09-es! Én nem mondtam olyat, hogy bármikor találtok párt, hanem, hogy (szinte) bármikor találhatnátok ha akarnátok és lejjebb adnátok az igényeket. Mint, ahogy a példa szerint nekem se kellene éhen halnom, ha nem csak étteremben lennék hajlandó enni.
Lehet, hogy bennem (is) van a hiba, sőt az is lehet, hogy ronda vagyok, de azt erősen kétlem, hogy a férfiak 90 %-a is az lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!