Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 28 évesen 3 kisgyerekkel mennyi esélyem van új párt találni?

Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 22:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
72%

30 éves férfiként mondom, hogy nem tartom esélytelennek, hogy találj párt. Én ugyan nem tervezek gyereket, de ha jelenlegi páromat, akivel 8 éve együtt vagyunk, úgy ismertem volna meg, hogy gyereke van, nem szakítottam volna meg vele a kapcsolatot.

Nyilván sok férfinél ez kizáró tényező, ezt el kell tudnod fogadni. A te felelősséged azonban a kapcsolat elején közölni (ha nem is az első találkozáskor, de még az ismerkedés során), hogy mi a helyzet.

Sok sikert neked, remélem, találsz egy magadhoz való párt, aki a gyerkőcöket is megszereti!

2020. okt. 16. 15:58
 62/90 anonim ***** válasza:
23%

Adok egy tanácsot. Ha megfogadod, akkor elég hamar párra fogsz találni.

Az apósom nem szeretett volna a válása után több gyereket, ezért mindig fiatalabb és már gyerekkel/gyerekekkel rendelkező nőkkel jött össze. A jelenlegi felesége 20 évvel fiatalabb nála és 2 kisgyereke volt, amikor összejöttek. A nő azóta háztartásbeli, tehát anyagi gondok sincsenek.

A saját korosztályodban (max 40ig) szerintem normális férfira nincs esélyed, főleg nem gyerek nélküli pasihoz. Azért a nők legalább felének nincs 28 éves korára egy db gyereke sem, ezért sajnálom az őszinteséget, de labdába se tudnál rúgni ellenük. De ha kicsit feljebb keresgélsz 45+ kategóriában, akkor biztosan találsz majd az apósomhoz hasonló, érett, egzisztenciálisan oké férfiakat, akiknek már nem kell több gyerek. 3 gyerekkel mindenképp lejjebb kell adni az ilyen fajta igényeket, hogy max 5 évvel lehet nálam idősebb és társai.

2020. okt. 16. 15:59
 63/90 anonim ***** válasza:
41%
61 kapcsán jó kérdés, hogy mikor mondd meg. Szerintem ne az első találkozáskor. De abban is egyetértek, hogy ne is túl későn. Még az elején, de miután már kicsit megismert.
2020. okt. 16. 16:33
 64/90 anonim ***** válasza:
62%

Érdekes azért a sztori...

- A kérdező kiírt a kérdést. Van olyan hozzászólótól érkezett kérdés, amire nem reagált, de azért felháborodik, hogy rosszat mernek rá írni meg mit hordott össze a szél.

- A pasik egy része őszintén leírja, hogy akarja vagy sem a dolgot. Ki kedvesebben, ki kevésbé. Pár nő felháborodik, hogy nehogymá' rosszat írjanak a pasik. Furcsa, hogy amikor lúzer srácok írnak ki kérdéseket, hogy nem találnak senkit, ott valahogy elmarad ez a jellegű felháborodás, amikor szétoltják őket...

- A kompenzálók. Ők a kedvenceim... Ők nagyon jó csajok, meg még a szomszédkutyájánakmacskája is simán a világ legjobb pasiját fűzte be 10 gyerek után.

- A legdurvább mégis az a hapsi volt, aki leírta, hogy mennyire sajnálja a kérdezőt és ő nem talál senkit... Hát, kérdező: Itt az alkalom! Ő kap esélyt vagy ennyire simp szegény? :D

2020. okt. 16. 18:07
 65/90 anonim ***** válasza:
68%
Nem sok esélyed van. Legfeljebb csak alkalmi, futó kaland kapcsolataid lehetnek. A 3 gyermekes anyukával már nem lehet semmi komolyat tervezni.
2020. okt. 16. 18:11
 66/90 anonim ***** válasza:
71%
Legjobb esetben 10%. Az ebbe a korcsoportba tartozó pasik vagy foglaltak vagy elváltak vagy eleve nem egy 3 gyerekes nő gyerekeinek új nevelőapukáját kívánják eljátszani.
2020. okt. 16. 20:39
 67/90 anonim ***** válasza:
12%

Nagyon sok.

Igaz nekem csak 1 gyerekem van 5 éves. 30 vagyok, de omlanak utánam a pasik. Senkinek nem lett volna akadály a gyermek.

Szval a való életben nem az van amit ide irkálgatnak. Inkább a fiatalabb korosztályból közelednek 22- 25 ig. De volt 35 is.

Viszont én letojom.

2020. okt. 16. 22:52
 68/90 anonim ***** válasza:
76%

Emberek, azért úgy látom, sokan nagyon el vagytok tévedve. Ti úgy csináltok, mintha a párkapcsolatok meg úgy eleve az egész szerelmi témakör valamiféle feltétel nélküli mese lenne, ahol minden csupa jóra fordul.

A valóság azonban az, hogy az ismerkedés is ugyanolyan, mint bármelyik másik piac. Kereslet és kínálat van.

Azáltal, hogy neked gyereked van (HÁROM IS!) az esélyeid NAGYON durván megcsappantak. Már egy gyerek is akadály. Hidd el, tapasztalatból beszélek, jártam már olyan nővel, akinek "csak" egy gyereke volt. Onnantól kezdve ő már anya, csak másodsorban nő. Mindig minden a gyerek körül forog. Ha ott van a gyerek, akkor állandóan rá kell figyelni. Ha nincs ott a gyerek, akkor állandóan azon kattog, hogy mi van a gyerekkel. Ott van az exférj - és egészséges férfinak hidd el qrvára nem kellemes még csak köszönő viszonyt sem ápolni olyan személlyel, akinek a farkából kicsöppent az a kölyök. Ha gyerek van, akkor mindig minden a gyerek körül forog. Édeskettes alkalmak? El lehet felejteni. Nálam a rekord az volt, amikor szex közben a másik szobából a gyerek felkelt és kiabált az anyjáért... nem hibáztatom a gyereket, de egyszerűen ez egy férfinak NEM jó!

Ismétlem: itt csak EGY gyerek volt. Akkor HÁROMMAL... hát atyám, ez esélytelen.

Csak kérdezem: egy nő mégis mit tudna nyújtani, ha már három gyereke van? Egyáltalán hogyan lehetne odáig eljutni, hogy felépüljön egy tartós kapcsolat? Hogyan lehetne vele délutánonként randira menni, programokat csinálni, esetleg elutazni egy hétvégére... tudjátok, ahogy a normális kapcsolatok ki szoktak alakulni.

A normális kapcsolatokhoz idő kell, energia, (na meg pénz). Tetszik vagy sem, ez van. Három gyerek mellett neked szerintem sem időd sem energiád nincs ilyenre.

Plusz na... gyermektelen férfiak nem akarják más gyerekét nevelni. Sajátot akarnak, akit ők csináltak, és mindkét szülőnek csak az van.

Úgyhogy felejtsd el az itteni bullshiteket.... Hányok némelyiktől. "ha szeret, így is szeretni fog"... Blöööööáááááá! Hát ilyen helyzetből ki sem lehet hozni azt az eredményt, hogy érzelmi szálak jöjjenek létre! Aki mást mond, az hazudik, hogy dughasson veled.

A legjobban akkor járnál, ha megbeszélnéd az exszel (tudod, akitől HÁROM gyereked is van) hogy mik voltak a problémák, és újra összejönnétek. Az lenne a normális. Legyetek együtt legalább addig, amíg a gyerekek el nem érnek egy felnőttkort.

Tudjátok mi férfiak mit szeretünk, amikor tartós párkapcsolatot tudunk kialakítani? Ha a nő ebben gördülékenyen partner. Ha megkérdezzük, hogy "van-e kedved eljönni hétvégén kirándulni/sportolni/rendezvényre/akármi" akkor azt mondja a nő, hogy "igen, mehetünk".

A "jajj, most a gyerekekre kell vigyáznom" válasz iszonyatosan lehangoló tud lenni.

Jöhetnek a lepontozások!

2020. okt. 17. 07:55
 69/90 anonim ***** válasza:
22%
#68 na itt is van a kereskedő.
2020. okt. 17. 08:17
 70/90 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, szerintem nem feltétlen hátrány a három gyerek. Igen, párkapcsolatot talán nehezebb találni, de a pozitív oldala, hogy egy csomó idióta "jelölt" kiesik, akivel úgysem vezetne a kapcsolat semmi jóra.

"A valóság azonban az, hogy az ismerkedés is ugyanolyan, mint bármelyik másik piac."

"qrvára nem kellemes még csak köszönő viszonyt sem ápolni olyan személlyel, akinek a farkából kicsöppent az a kölyök."

"Úgyhogy felejtsd el az itteni bullshiteket.... Hányok némelyiktől."

Aki ilyeneket ír, az egyébként sem civilizált felnőtt ember, csak egy kretén. Látod? Máris megspórolod az ilyen potenciális partnereked és csak az értelmesekre kell koncentrálnod ;)

2020. okt. 17. 08:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!