Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 28 évesen 3 kisgyerekkel mennyi esélyem van új párt találni?
"Ha csak szexkapcsolatot akarsz azt tuti találsz. Komoly párkapcsolatot találni is van esélyed.."
Ja, persze. A férfiak imádják a szétrobbant kályhacsöveket.
Nem is birtad értelmezni, amit írtam!
Nem a véleményekkel van a baj vagy avval, hogy nem akar valaki gyerekes nőt! Hanem ahogy fogalmaznak egyesek.
Én jól elvagyok boldogan, köszönöm.
Leírtam a személyes tapasztalatom és véleményem is. Bocs, hogy a trágár írás irritáló...
Nyugodtan le lehet pontozni, túl egyszerűek ezek az emberek. Normálisan is lehet véleményt nyilvánítani, ez a lényeg.
A barinőm 3 gyerekkel maradt egyedül 40 évesen, az egyik testi és szellemi fogyatékos, !4! hónap múlva egy olyan pasival találkozott, hogy bárki megnyalná utána a 10 ujját, további fél év múlva közös ház és álompár.
Én 37 évesen egy gyerekkel 4 hónap múlva voltam eljegyezve. 7 hónappal ezután közös ház és rajongunk egymásért :D
Sok puszi a trolloknak meg a megkeseredett csalódott elvált férfiaknak :D
Nagyon-nagyon jó volt ez kedves utolsó hozzászóló! Fáj olvasni hogy mennyire rossz véleménnyel vannak a gyermekes nőkről.
Nekem férfiként (olyan férfiként akinek nincs sikere a nőknél) fáj olvasni hogy miket írnak szegény Kérdezőnek.
Szerintem az anonimitás, a magány és megkeseredettség miatt írtak ilyen bántó hozzászólásokat Kérdezőnek.
Az élet nem "fekete-fehér", de a magányosak, megkeseredettek így látják és ezért írnak negatív véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!