Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 28 évesen 3 kisgyerekkel mennyi esélyem van új párt találni?
Utolsó, te is jó nagy hülyeségeket írsz...
3 gyerekkel mondjuk tényleg nehezzebb, mint egyel.
N
Akik nagyon oda vannak, hogy 3 gyerekem van ennyi idősen, azok nem gondoltak arra, hogy lehet hogy csak egyet terveztünk, de hármas ikrek lettek? Vagy született egy, a következő nem tervezett volt és ikrek, de képtelenek voltunk megölni Őket?
Csak mert nagyon, nagyon ítélkező hamgbemben is érkeztek válaszok, illetve privát üzenetek.
Esélyed van, csak jóval kisebb a választási lehetőség mint gyerek nélkül vagy 1 gyerekkel.
Az, hogy mitől van ennyi szerintem lényegtelen. Ennyi van, kész.
Nálam ez alapból fura lenne, hogy itt vagy 28 évesen és már elvált vagy ráadásul 3 gyerekkel.
Nem feltétlenül a darabszám a fontos gyerekeknél, létezik, hogy 1 olyan gyerek van, akitől égnek áll a hajunk.
Illetve ismertem 5 !! gyerekes nőt is, nagyon szép volt, életvidám, pozitív, akivel nagyon összejöttem volna, de vagy 400km-re lakott tőlem. :(
Kérdező! Teljesen mindegy, hogy harmasikreid vannak, vagy 3x1 gyereked, mert már megvannak. Akivel vállaltad őket, elsősorban vele kellene tisztességesen felnevelned őket, nem egy vadidegemtől várni, hogy elfogadja azokat a gyerekeket, akiknek az érkezésébe semmi beleszólása nem volt.
Ne kelljen már bárkinek azon gondolkodni, hogy 28 évesen neked miért van már 3 gyereked... Ha nem akartad volna őket, akkor tettél vplna ellene, hogy ne legyenek (vagy így, vagy úgy). Innentől kezdve neveld őket, ne más pasik farkán járjon az eszed!
Nem igazán látok rá reális esélyt, hogy egy normális világképű és értékrendű 30-40 közti FÉRFI bevállalna 3 gyerekkel. És itt nem csak a 3 gyerek a gond, hanem minden ami azzal jár. Pl exapuci. Exapuci jön-megy, beleugat, igényei vannak stb.
Mellesleg ki fogja a fizetése nagy részét arra költeni, hogy nevelje azokat a gyerekeket akik nem is az övék?!
Itt már leírták szépen és nyersen is, hogy senki... ezt sajnos el kell fogadni. 3 gyerek egy komplett élet. A TE életed, nem pedig másé.
Szexet bármikor találhatsz, de egy család már nem lesztek.
Ez a való élet, nem egy filmsorozat. Hahó.
Nem tudom, hogy miért feltételezitek, hogy elvárnám bárkitöl is, hogy eltartsa a gyerekeimet...
Senkinek nem kötelező válaszolni, elgondolkodnia a kérdésemen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!