Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen vannak fent mérnök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen vannak fent mérnök vagy orvos férfiak?

Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 15:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%
Fent vagyok mérnökként, barátaim akik mérnökök szintén fent voltak míg lett barátnőjük. 23-40 korosztályból biztosan vannak.
2020. okt. 15. 16:53
 12/28 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom. Én egy biológust fogtam a tinderen (2 éve együtt).
2020. okt. 15. 17:00
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én "bankár" vagyok (banki középvezető) és én is fent vagyok, igaz se nem mérnök, se nem orvos nem vagyok, szóval ki is estem a kérdezőnél.
2020. okt. 15. 17:37
 14/28 anonim ***** válasza:
27%

Igen, egyből a bankárok, menő ügyvédek és saját vállalkozást gründoló milliárdosok menüpont alatt találod a "főorvos pasit keresek" opciót :D

Mindenféle korosztály és foglalkozás van fent, de miért tőlünk kérdezed? Ne küldjünk egyből listát neked róluk?

S bocs, de szánalmas lehet az értékrended ha foglalkozás alapján szelektálsz.

2020. okt. 15. 17:45
 15/28 anonim ***** válasza:
Miért a foglalkozása számít? Szerintem mindenféle van fent, de korban és külsőben, személyiségben eltérnek..
2020. okt. 15. 17:57
 16/28 anonim ***** válasza:
77%
Első vagyok. És ha találsz egy szívdöglesztő 30 körüli ápoló pasit, akkor kidobod, mert csak egy koszos 4 éves fősulija van és nem keres 4-500 ezret?
2020. okt. 15. 18:43
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezek gyűjtőfogalmak. Orvos a fogorvos és az agysebész is. De a "mérnök" még ennél is szerteágazóbb dolog, mert lehet építész, vegyész, vagy akár informatikus is. (mérnökinformatikusként én voltam fent több évig, 1 beszélgetés nem sok, annyi sem alakult onnan)
2020. okt. 15. 20:09
 18/28 anonim ***** válasza:
38%
nem ettől függ a dolog, de a legtöbb nő összej9n egy átlag emberrel 25 évesen, aki sok pénzt keres, mérnök vagy orvos vagy informatikus, aztán 35.40 évesen 10 ből 6 nő rájön, hogy a pénz nem minden, mert az élet véges, nem éltem, válni kellene, a gyerek kell nekem, azt viszem, meg a gyerektartás is jól jön. Rengeteg elvált (sokkal több mint akik együt maradnak végig) 30 as nőt ismerek gyerekkel, csak ugye azok többsége meg soha nem fog újra stabil kapcsolatban lenni, mert 10/9 pasi nehezen viseli el, ha van gyerek egy másik kapcsolatból és csak arra megy, hogy pár hónapig .,,használja a nőt".
2020. okt. 15. 21:16
 19/28 anonim ***** válasza:

18: Sokszor elhiszik a média agymosását. Például "informatikus, akkor jól keres". Ami nem feltétlen van így, mert a nettó 150 és 1millió között van elég nagy szórás, és a legnagyobb rész inkább az alsó összeghez van közelebb, főleg vidéken. Be lehet kajálni a tévéből a sok zagyvaságot persze, hogy "2 hónap alatt az utcaseprőt átképezzük milliós fizetésért informatikussá", csak ennek kb annyi a valóságalapja, minthogy calgonnal a mosógéped tovább él.

De jobban járnak anyagilag egy befutott burkolóval, ez tény.

2020. okt. 15. 22:16
 20/28 anonim ***** válasza:
Mondjuk azert a netto 1M nem elerhetetlen kozel sem, sot vannak pesten olyan helyek, ahol ennel tobbet is lehet keresni bonusz nelkul, bonusszal meg plane...
2020. okt. 15. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!