Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a véleményetek a vékony fiúkról?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy fogalmazzam meg, de az a helyzet, hogy nagyon sovány vagyok [178cm - 56kg - 18 éves]. Mindig is vézna voltam, eddig is utáltam. De mostanában szembetűnőbb lett a különbség köztem és a (fiú) osztálytársaim között, akik elkezdtek megizmosodni, férfiasodni,.. én pedig nem. És eléggé kisebbrendűnek érzem magam hozzájuk képest. Persze tudom, az egyetlen megoldás az edzés (és az evés), de szinte semmi nem látszik meg belőle... Talán idővel.
18 éves vagyok, és még egy barátnőm sem volt, részben ezért.
Jól gondolom, hogy a lányok nem találják vonzónak a vékony fiúkat, vagy azért van kivétel?
2020. okt. 12. 17:19
21/21 anonim válasza:
Az utolsónak is igaza van, de hidd el, a pasik a női arcot nézik és nem a beállított csücsörítős szelfi képet. Ha találkozunk a csajjal úgyis megnézzük élőben. Ha nem szép ott hagyjuk. Nagyon sok csaj van, akik nagyon szép baba arcúak és testalkatuk nem olyan ideális, soha nem sportoltak, egy súlyt sem emeltek meg. Mégis a állandóan körülöttük legyeskednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!