Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borsod megyei gyári melósként ha talizgatok lányokkal a vacsora felét illik kifizettetni velük első talin?
Elsőnek úgyis alig van szex.
Inkább csak felmérjük a másikat.
Mivel fene nagy egyenjogúságot szeretnek hangoztatni a neten a nők ha ők is dolgoznak keresnek sokat a pasi is keressen, ha nekik van autó a pasinak is legyen lehetne még folytatni.
Akkor nem elvárás ha elmegyünk étterembe és a vacsora felét ő fizeti ki vagyis amit ő evett?
Elsőnek nézett is a lány elmentünk kajálni jól berendelt biztos voltüres volt a hűtő otthon mikor vacsora közben benyögtem neki hogy mindenki a maga részét fizeti majd mert úgyis nincs szex első randin akkor hírtelen megváltozott alig akart beszélgetni és utána csak pár üzit írt már randi után.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Nem is fűznék hozzá többet, menj pr*stihoz ha szexet akarsz pénzért haver
Hú ember, te nagyon hülye vagy!
Ha valaki engem elhív valahova, akkor feltételezem hogy ő akar menni, ő akarja a társaságomat. Nyilván én is, azért mondtam igent. De ha a pasi elhív egy fizetős helyre, akkor én vagyok a MEGHÍVOTT FÉL! Tehát a férfi fizet! (Ilyenkor a nő odafigyel, nem rendeli meg a legdrágább kajákat. Nem lesz pofátlan!)
Következő alkalommal ha megbeszélünk új randit általában azt is a férfi fizeti! A nőnek persze illik felajánlania hogy felezzenek, DE NE LEGYÉL MÁR TÖKETLEN SÓHER HOGY NEM BÍRSZ KICSENGETNI EGY RANDIT!
A ha nem közös megegyezés, hanem én, mint NŐ hívok el egy férfit randira, evidens hogy én fizetek. Mert én hívtam őt. Én akarok örömet okozni Neki, miközben tovább ismerkedünk.
Üdv! Egy szintén borsodi nő(30).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!