Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők ösztönössen a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők ösztönössen a nagy lakással rendelkező pasikhoz vonzódnak? Ez a természet rendje?

Figyelt kérdés
Ugye egy csomó madárfajnál is a hím építti a fészket a nőstény meg csak bele költözik. Sok pókfajnál a hím hálót sző hogy kettyinthessen aztán a nőstény a végén még meg is eszi a pasi pókot. Ennek az evoluciós leképeződése hogy a nők nagy része ösztönössen elvárja hogy a férfi minimum egy saját lakást villantson?
2020. okt. 11. 11:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%
Ha későn érsz haza, meg azt csinálják, amit a sáskák. Leharapják a fejed.
2020. okt. 11. 12:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Az a csaj aki feljön már be van vonzva.
2020. okt. 11. 12:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha már az ösztönöknél tartunk, nem csak a fészekrakásról van szó. Az állatvilágban is a hím az, aki azzal csábítja el a nőt, hogy megmutatja, hogy tudja gondját viselni, hogyan tudja megvédeni, színes köveket, ágakat gyűjt neki, ahogy nálunk ékszereket kapnak. A hím az akinek színes tolla van, vagy épp sőrénye, amivel felkelti a nőstény érdeklődését.

Ez ma már nem ilyen primitív, de ma is az alapján választunk férfit, hogy ki az aki megvéd, biztonságot nyújt stb. Minél fejlettem országban élünk, annál kevésbé fontos hogy a férfi erős és szőrös legyen. Az első világbeli országokban gyakoribb, hogy az erőt intelligenciával helyettesítik, tehát az okos férfiakhoz vonzódnak.

Okos-tehát befolyásos, van hatalma, tehát biztonságban vagyok. Legyen az tényleges vagyon, vagy jó ismerettségek, sok barát,stb.

A lakás is egy lehet ezek közül. Ha valaki szegénységben nőtt fel, neki igen nagy faktor lehet az, ha a férfinek saját lakása, pénze van. Ugyanakkor ez nem mindenkinek számít! Van akinek sokkal vonzóbb mondjuk ha a férfinek jó humora, mintha gazdag lenne. Mert ezzel biztosít magának egy szórakoztató párt élete végéig, büszke lehet rá, jó társasági ember lesz, tehát "hatalma van", stb.

2020. okt. 13. 10:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért mennyire kell betegnek lenni ahhoz hogy a humorból is a "hatalmat" vezesd le, utolsó? Nekem szimplán azért kéne humoros, intelligens férfi mert én is ilyen vagyok nőben, és egy buta, unalmas ember mellett elhervadnék.
2020. okt. 13. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!