Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők ösztönössen a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők ösztönössen a nagy lakással rendelkező pasikhoz vonzódnak? Ez a természet rendje?

Figyelt kérdés
Ugye egy csomó madárfajnál is a hím építti a fészket a nőstény meg csak bele költözik. Sok pókfajnál a hím hálót sző hogy kettyinthessen aztán a nőstény a végén még meg is eszi a pasi pókot. Ennek az evoluciós leképeződése hogy a nők nagy része ösztönössen elvárja hogy a férfi minimum egy saját lakást villantson?
2020. okt. 11. 11:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Azt mondanám hogy max pénzéheseknek. Én nem várom el hogy legyen valakinek saját lakása, fontosabb hogy hogyan viselkedik. Azért mi már túlléptük a madarak szintjét és picit komplexebbek vagyunk.
2020. okt. 11. 11:08
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Egyetemen jöttünk össze, akkor kolis volt, 3 szobatárssal.

Most albérletben lakunk.

2020. okt. 11. 11:09
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Én ösztönösen (egy s) a jó helyesírású pasikhoz vonzódok. Saját lakásom van, nem várok el ilyet. Mondjuk nem is vagyok pók vagy madár.
2020. okt. 11. 11:11
 4/14 anonim ***** válasza:
40%
Csak azt várom el amit én is nyújtani tudok. Én a szüleimtől kaptam lakást amikor az egyetemre jártam. Ha jön az életemben egy férfi akkor rendelkezzen ő is saját ingatlannal! Nem érdekel hogy örökölte vagy ő vásárolta, csak legyen önálló.
2020. okt. 11. 11:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Honnan látszik rajtam, hogy mekkora a lakás? Mi van azzal akinek háza van?

És csak a négyzetméter számít, vagy az elhelyezkedés is?

2020. okt. 11. 11:33
 6/14 anonim ***** válasza:
Mindenkèppen előny,ha az embernek van ingatlanja,de az ösztönös vonzódás nem ebben nyilvànul meg.Az emberek ösztönösen az önmagukhoz hasonló emberekhez (bőrszín,vallás,kultúra stb.) és a jó génállomànnyal rendelkező emberekhez vonzódnak (jó egészséggel rendelkezô,jó fizikumú,szimmetrikus arcú stb.).
2020. okt. 11. 11:53
 7/14 A kérdező kommentje:
5 Erre való a randizás ugye amikor a pasi felviszi a lakásra a csajt mint amikor a madaraknál a hímek kiülnek a fészkük elé és énekelnek hogy felhivják a csaj madár figyelmét.
2020. okt. 11. 11:55
 8/14 anonim ***** válasza:
60%
Fogalmam sincs, miért lepődik meg bárki hogy a nők arra a férfira fognak pályázni, akiknek a legtöbbjük megvan... ép ésszel, ha ti gyereket akarnátok akkor nem azt akarnátok neki hogy mindene meglegyen potenciálisan? Ki akarna kilátástalaságba családot? A nőkben ez dolgozik tudatalatt, ösztönösen. Ebben semmi pénzéhesség és lenézés nincs normál esetben. Egyszerűen kódolt, hogy az utódoknak a legjobbat szeretnénk.
2020. okt. 11. 12:09
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

Mit szívsz? A madár, az madár, a bogár az bogár, a papucsállatka pedig papucsállatka.

Milyen genetikai egyezőségeket kapcsolsz a madárhoz?

Van bennünk is belénkkódolt tudatosság. Ahogy a teknősbéka a tojásból kikelve egyből a tengernek veszi az irányt ösztönösen. Senki nem tanította neki, de nekivág. A madár nem fog belemenni a vízbe miután kikelt. Ez így most olyan, mintha a madarat és a teknősbéka viselkedését próbálnád összehasonlítani.

Ne a madarakhoz hasonlítsd az emberi tudatosságot.

2020. okt. 11. 12:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Előbb szoktam vonzódni egy pasihoz, csak utána tudom meg, hol lakik.
2020. okt. 11. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!