Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a lehetősége annak, hogy egy lánynak sem tetszek?

"Szerintem kezdj el sportolni, sokkal jobb lesz a kiállásod, magabiztosabb is leszel."
Nem leszel, ez nem ezen múlik. Én se lettem más amikor elkezdtem edzeni. Semmi sem változott.
"Szerinted a kigyúrt, izmos pasik nehezen találnak nőt?"
Igen. Több ismerősöm is van aki "ki van gyúrva" mégsincs csaja évek óta.
"önbizalomhiány"
Az igazi nácikártya minden ilyen kérdésnél.
Többször kértem már, hogy valaki úgy ténlyeg magyarázza el, hogy mi a szart is jelent ez, azóta sem kaptam rá választ. :D
Egy a baj veled (is) kérdező: rossz körökben, haveri társaságban mozogsz, kevés nővel találkozol, és alapból szerencsétlen vagy.
Leginkább a szerencsén múlik ez a dolog, hogy leszel-e olyan mázlista, hogy PONT összetalálkozol egy olyan csajjal akinek tetszel (és aki neked is tetszik).
Ez semmi máson nem múlik, mint szerencsén.
És ha belegondolunk a "bepróbálkozok 1000 nőnél, hátha valamelyikkel lesz valami" is csak szerencse kérdése.
Persze vannak olyan férfiak akik könnyen meg tudnak szerezni szinte bármilyen csajt, de ezek teljesen más kategóriát képviselnek mint az átlag.
Leginkább pénz, kiállás (duma) és jó kinézet kérdése.
Viszont ha neked nem olyan a külsőd, nem jó a dumád, a "személyiségedtől idegen leszel", az még taszítóbb, mintha szimplán csak próbálkozol a magad módján.
Ezért nem lehet betanult szövegekkel, sablonokkal "csajozni".
Mert ami X-nél működik, az Y-nál biztosan nem fog.

Én úgy vettem észre, hogy a képzeletbeli választóvonal valahol ott van, hogy bizonyos férfiak feltétel nélkül bejönnek a nőknek, aztán persze sok esetben előfordul, hogy utána dobják a nők ezeket a férfiakat a személyiségük, hozzáállásuk vagy egyebek miatt.
Meg vannak férfiak, akik csak feltételekkel jönnek be a nőknek.
Aztán ha ez utóbbi kategória átlendül azon a bizonyos ponton (ami minden egyénnél máshol jön el, egy jómódúbb ember szívesen költ akár havi 100-200 ezret is a párkapcsolat működésére, mert van miből, egy összesen havi 200-300 ezret kereső ember meg megfeszül a munkába és hosszútávon kiég, ha csak ilyen áron tud fenntartani egy párkapcsolatot), akkor beszélhetünk arról, hogy senkinek nem jössz be.
Pontosabban fogalmazva: csak érdeknőknek jössz be érdekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!