Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a lehetősége annak, hogy egy lánynak sem tetszek?

Ha tindert veszed pl alapul, láttam egy kimutatást hogy a nők top 80%-a verseng a férfiak top 20%-ért, a férfiak alsó 80%-a van versenyben a nők alsó 20%-ért.
Igen ennyire igazságtalan a netes társkeresés és ennyire a nők vannak előnyös helyzetben.
Ha minőségi kapcsolatot szeretnél, egyébként érdemes barátkozni és nyitni emberek felé (férfiak, nők), mert a rajtuk megismert esetleges minőségi lányoknál lehet esélyed. 1. nem leszel nekik tök idegen, hisz az ismerősük/barátjuk barátja vagy 2. ha olyan barátokat választasz akikkel minőségi kapcsolatot tudsz kiépíteni, van rá esély hogy a lány is minőségi.

Szerintem kezdj el sportolni, sokkal jobb lesz a kiállásod, magabiztosabb is leszel.Járj el társaságba, szocializálódj, és megy minden magától meglátod.
Ne értékelj túl egy nőt sem, mert ezt nagyon megérzik és menekülnek. Nincs veszíteni valód, ha nem mered leszólítani őket, akkor te utasítod el őket.

"vékony alkat vagyok"
Ez a gond, hogy vékony vagy. Egy átlagos lúzer vagy.
Szerinted a kigyúrt, izmos pasik nehezen találnak nőt?
Ha rájöttél a válaszra, tudod mit kell tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!