Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy imerosom aki pua es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy imerosom aki pua es nagyon állitja, hogy az utcan lehet ismerkedni. Viszont én több évig probáltam és egy kapcsolatom se lett ilyenből ezért merem allitani, hogy nem működik. Vélemény?

Figyelt kérdés

2020. okt. 9. 18:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi az a PUA?
2020. okt. 9. 20:19
 12/17 A kérdező kommentje:

#9 ez azert üldözési mánia :)

Amugy tudok olyat akinek igy összejött, de igen ez nem nekem való

2020. okt. 9. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán működik, szerintem még nagyvárosban sem. Nagyon egyszerűen leellenőrizheted. Kérdezz meg minimum 50 ismerős párt, hogy hogyan ismerkedtek meg. Garantálom, hogy az 50ből nagyon maximum 1 pár lesz, aki azt mondja, hogy ők idegenként az utcán ismerkedtek össze.
2020. okt. 9. 20:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kell valami közös pont, pl moziban ismerkedtek meg, színházban, kvzóban, könyvtárban, rendezvényen, tánccsoportban (annó jártam, legalább 25 új pár lett ott 1 év alatt, pedig vagy 200 an jártak csak oda).
2020. okt. 9. 20:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Elég széles az ismerősi köröm. De egy embert ismerek, aki konkrétan buszon ismerte meg a barátját, de szét is mentek 2 év után.

Mindenki vagy hobbi, munkahely, közös barát kapcsán ismerte meg a párját, akivel tartós kapcsolata lett.

Nem azt mondom, hogy lehetetlen utcán, biztos van, aki vevő erre, de többségében szerintem nem működik.

2020. okt. 11. 10:17
 16/17 anonim válasza:

Lehet utcán ismerkedni, tesómat úgy 10 éve egy fekete srác leszólította az utcán, valahol álltak sorban, és összejött a sráccal, igaz, hogy már 7-8 éve barátok, de amikor tesóm Magyarországra megy, mindig találkozik a sráccal. Viszont a lényeg az, hogy a srác tetszett tesómnak, és a srácnak is tetszett a tesóm, tehát nem ez a leszólítok naponta legalább 100 nőt, aztán csak megadja valamelyik a telefonszámát. Szóval volt kölcsönös tetszés, vonzalom közöttük. Ebben az esetben szerintem működhet a dolog. Viszont még egyszer nem a PUA elvei alapján cselekszik ebben az esetben feltétlenül a férfi, hanem mert valóban egy nőben meglátott valamit, ami miatt tetszik neki, és észreveszi, hogy a nőnek is tetszik ő.

Engem is szólítottak már le utcán, az illető nem jött be, észre sem vettem, ismerkedős kedvemben sem voltam, szóval nem egyszerű így ismerkedni, de nem lehetetlen.

Esélyesebb ismerkedni olyan helyeken, ahova mondjuk közös érdeklődés miatt mentek, vagy baráti társaságban, munkahelyen stb., mert akkor már van valami közös alap, de mág ekkor sem tuti, hogy összejön a dolog.

Ha férfi lennék, az ilyen PUA idiótaságokat (láttam az egyik magyar PUA oktató videóit, hát, abszolút hiteltelen számomra, elég volt csak ránézni arra a pasira, ahogy járt, ahogy beszélt, kizárt, hogy rá bukjanak a nők...) hagynám a francba, és a nők hajkurászását is, inkább önmagamra figyelnék, azzal foglalkoznék, hogy mit is akarok elérni az életemben, munka területén, hogyan érezném magam jól stb., és elkezdeném megteremteni önmagam. Ha a fókusz önmagamra kerül, akkor a nők felszedése nem lenne alapcél, és mivel valószínűleg személyiségfejlődésen mennék keresztül, sikeresnek kezdeném magam érezni, megtalálnám a helyem az életben, akkor azok a nők, akiknek ez bejön, felfigyelnének rám, és már természetesebben történne az ismerkedés, nem ilyen erőszakosan-erőltetve. Nade, nem vagyok férfi...

2020. okt. 20. 15:35
 17/17 anonim ***** válasza:
11 A PUA az olyan mint a PUHA, csak az egyik betűt kihagyták, de amúgy a puhapcs-öt jelenti.
2023. máj. 27. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!