Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában a nőkre egyre inkább jellemző válogatósság (mindegyikük minden szempontból tökéletes férfit akar magának) miatt van egyre több incel? A netes ismerkedős alkalmazások ezen a helyzeten csak tovább rontanak, ahol kedvükre válogathatnak a nők.
# 20
Nem is kell senkinek a nyakába varrni. Mivel bárki lehet elkövető. Jóképű, pszichopata "alfahím" és kis gyűlölködő, frusztált takony incel is. Engem pont az utóbbi bántott egy kapcsolatban, neki az első nő voltam, aki egyáltalán hajlandó volt vele szóba állni. Lelki beállítottság, neveltetés kérdése, hogy kiből lesz agresszor. Az incelek között is bőven van olyan, maximum nincs rá lehetősége, de az ilyen fajta amint kap rá lehetőséget, szépen élni is fog vele. Szóval ugyanolyan.
# 25
Gyíkoskodik így is, a legnagyobb hirdetője annak, hogy a nők random lelépnek a kapcsolatokból előjel és indok nélkül, nincsenek érzelmeik, és kegyetlenül megvonják tőle az empátiát, és persze mind hűtlen, alantas érzelmi lény.
"
22-es, a nő dönt, innentől kit érdekel a kifogás? Te választottad. "
na ezért nem válaasztanak téged és a hozzád hasonlókat és ezért vagytok egyedül.
# 29
És te próbálkozhatsz másnak az önbizalmát tördelni? Hát, én sem tűrnélek meg egy percig sem, nemhogy 10. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!