Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves férfi és egy 30 éves nő kapcsolat gáz?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok, van egy 23 éves férfival kapcsolatom.2020. okt. 2. 12:14
11/18 anonim válasza:
Nem, nem gáz szerintem.
Már leírtam egy párszor, de én is a fiatalabb pasikra bukom.
12/18 anonim válasza:
Kapuzárási pánik ellen jó egy fiatalabb pár, ettől te is fiatalnak érzed magad. Csak kérdés hogy ő mikor vált majd egy hamvas kis 19 éves csajra.
13/18 anonim válasza:
Ez már túl nagy generációs szakadék.
14/18 anonim válasza:
Amikor 20 évesen 32 éves párom volt, az sem volt gáz. Jó volt.
15/18 MolotovPunk válasza:
Nem gáz,de azért egy 23 éves férfi szeret még haverokkal lenni meg bulizgatni is.Persze ez nem minden férfinál van így,de én 23 évesen még lazán bulizgattam az éjszakai életben gyakran.Ha van érzelem és szerelem,akkor működhet a kapcsolat.
16/18 A kérdező kommentje:
#15 Hát ő pont az a fajta akinek nincsen haverjai. Sőt szórakozó helyekre se járt el soha.
2020. okt. 3. 16:21
17/18 anonim válasza:
23 évesen is agyf*szt kaptam ettől, hogy kötelező bulizni, mert most vagyok abban a korban. Az én párom is huszonéves most, ő se volt buliban soha. Nem kéne ezt a hülye sztereotípiát mindenkire ráhúzni.
18/18 MolotovPunk válasza:
Nem a kötelező bulizásról van szó feltétlenül,de azért egy 23 éves férfi még kinézhet magának egy hasonló korú nőt,vagy fiatalabbat is ha dobbantani akar később.Függetlenül ettől,ha úgy érzitek minden oké,akkor nem para.Nincs nagy korkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!