Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony jövedelmem miatt több férfi visszautasított már vagy szimplán nem hitték el, hogy csak ennyit keresek, megérné váltanom (leírásban kifejtem)?
Eszembe nem jutna valakit visszautasítani azért mert keveset keres főleg úgy, hogy még tanul.
A probléma inkább az, ha 13-14 órákat dolgozol naponta akkor hazaesel aludni és semmi időd nem lenne a barátodra. Ha már egy sok éves kapcsolatban lenne így akkor ideig-óráig működhetne tovább de új kapcsolatot felépíteni szinte lehetetlenség.
Furcsán fog hangzani, de nem a saját köreidből kéne férfiakat keresned. Rengeteg jogi egyetemre járó srác tehetős családból való, hozzászokott a nyaralásokhoz, magas életszínvonalhoz, hiába nem várnád el tőle, hogy eltartson, egy párkapcsolatban az elég hülyén veszi ki magát, hogy
- Szívem, elutazom 2 hétre Malibura a haverokkal, ha gondolod jöhetsz, most csak 980 ezer az egész mindennel együtt és elég olyan 150 ezer költőpénzt hoznod.
- Szívem, kimegyek síelni egy hétre Svájcba, úgy szeretném, ha jönnél, rongyos 300-ból kijön az egész.
- Á, már megint hosszúhétvége. Nem ugrunk ki Amszterdamba? Most igazán baráti, fejenként 100 körül kijön fapadossal, AirBnB-vel 2 éjszakára.
Én sosem néztem le senkit azért, mert keveset keres, főleg akkor, ha diplomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!