Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alacsony jövedelmem miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony jövedelmem miatt több férfi visszautasított már vagy szimplán nem hitték el, hogy csak ennyit keresek, megérné váltanom (leírásban kifejtem)?

Figyelt kérdés
Nem tudok megélni önerőből a havi fizetésemből, a szüleim támogatnak egy kisebb összeggel, csak így jut az alapvető dolgokra (rezsi, albérlet, étkezés, közlekedés). Egyik ismerősömmel hosszú idő után összefutottunk az aluljáróban és beszélgettünk. Kiderült, hogy szakácsként dolgozik jelenleg, és saját magától mondta, hogy milyen jól keres vele. Csak hétköznap kell naponta 8 órát dolgoznia (nettó 360 000 Ft-ért). Nagyon meglepődtem, hogy ebben a pozícióban ennyit fizetnek. Én ügyvédjelölt vagyok, ennek az összegnek pontosan a felét keresem meg. Napi 13-14 óra munka, hatalmas felelősség, nehezen kezelhető, agresszív, káromkodó ügyfelekkel is megfelelően bánni, extrém stresszhelyzetben is higgadtnak maradni, ezek címszavakban a legfontosabbak a munkahelyemen. Lelkileg is iszonyú megterhelő a munkám. Másik oldalról nézve ezért tanultam ennyit, hogy egyszer ügyvéd váljon belőlem.
2020. szept. 30. 19:27
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Menj vállalati jogásznak.
2020. szept. 30. 19:56
 12/34 anonim ***** válasza:
47%

Most nem leszek kedves veled, sőt, kifejezetten genyó leszek. Én is ügyvédnek készültem még középiskolás éveim elején. Aztán rájöttem, hogy ügyvédként nem igazán lehet megélni, kivéve ha jó kapcsolataid vannak vagy szerencséd van. Ha ez nincs meg, akkor legjobb esetben is csak középszerű fizetést kaphatsz, ami nincs aranyba az általad végzett munkával és főleg nem a rengeteg tanulással. Aztán végül gépészmérnök lettem. Szóval buta vagy, ha ezt nem láttad előre.

Hogy akkor mit csinálj? Nem látok bele a helyzetedbe. Ha jó esély van rá, hogy ez érdemben fog javulni, akkor folytasd. Ellenkező esetben válts, szinte bármilyen irodai munka jobban fizet ennél.

Egyébként nem hiszem, hogy a férfiak emiatt utasítanának el.

2020. szept. 30. 19:59
 13/34 A kérdező kommentje:
Igen, bármennyire abszurdnak hangzik, elgondolkodtam a váltáson. Nem írtam bele a kérdésembe, de egyik hobbim a főzés, habár ilyen irányú végzettségem nincsen, 2-3 naponta biztosan alkotok valami különlegesebb ételt magamnak, és szívesen ki is tanulnám a szakmát. Eddig ezt inkább csak amolyan mellékes tevékenységként gondoltam, de ma már nem vagyok ebben biztos, hogy nem lenne jobb főállásban csinálni.
2020. szept. 30. 20:00
 14/34 A kérdező kommentje:
Ezzel az a gondom, hogy nem jogtanácsos szeretnék lenni, hanem ügyvéd. Előbbi esetben szinte kizárólag csak társasági joggal és munkajoggal kellene foglalkoznom, amit egy idő után nagyon monotonnak éreznék.
2020. szept. 30. 20:03
 15/34 anonim ***** válasza:
48%
Ha elégedetlen vagy a munkáddal, válts, de ne a férfiak miatt. Keress olyat akinek van lakása és máris elég lesz a fizetésed és örüljönek, hogy dolgozol.
2020. szept. 30. 20:07
 16/34 anonim ***** válasza:
És miért nem mész a jogi diplomáddal rendőrnek vagy katonai jogásznak? Vagy valamelyik szakszolgálathoz? 1-2 nyelv, és onnan irány a külügy! T
2020. szept. 30. 20:08
 17/34 A kérdező kommentje:
Ebben semmi sértő nincs, amit leírtál, felesleges szabadkoznod miatta, ennél jóval magasabban áll az ingerküszöböm. Javulni a szakvizsgám letétele után fog a helyzet, alkalmazott ügyvédként jelentősen meg fog emelkedni a fizetésem. Volt példa rá, hogy emiatt utasítottak el. Azt mondta a férfi, hogy nagyságrendileg azonos anyagi helyzetben levő nővel tud csak kapcsolatot elképzelni. Más pedig azt, hogy ha komolyan vele akarok lenni, akkor keressek normális munkát, mert nem fog eltartani (ilyet soha nem is kérnék).
2020. szept. 30. 20:08
 18/34 A kérdező kommentje:
Elsősorban magam miatt fogok váltani, ha sor kerül rá. Nos, elég kevés 20-as éveiben járó férfi bír saját lakással a fővárosban. Nálam jóval öregebb, tehetős férfival összejönni pedig nagyon nem az én világom.
2020. szept. 30. 20:13
 19/34 A kérdező kommentje:
Jogi diplomám van, nem rendészettudományi. Bizonyos állások betölthetőek ugyan az én diplomámmal is, de dolgozik ott ismerősöm és elég sok rosszat mesélt. Pont ez az a hely, amit nagyon messzire elkerülnék.
2020. szept. 30. 20:17
 20/34 anonim ***** válasza:
0%

19.-re a kérdezőnek.

Ha arra gondolsz...igen, lányként dugni kell, ha előre akarsz jutni.

2020. szept. 30. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!