Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember keressen inkább a lakóhelyéhez közel barátnőt?
Mit gondoltok? Mi a véleméyetek? Ha az egyik embert az egyik helyre köti az élete a másikat pedig a másik helyre akkor kevesebb az esélye, hogy működhet?
33f
Célszerűbb olyannal ismerkedned akivel megoldható a találkozás és nem 3 hetente kerül sor a randira. Ha jól működik a kémia akkor minél sűrűbben szeretnél vele találkozni ugyebár.
Nem lehetetlen hogy távolság ellenére működjön egy kapcsolat, de idővel kevés a heti 2x randi. Nagy távolságnál meg ezt sem tudod megoldani és zátonyra fut a story.
Nagy távolságnál probléma lehet. Főleg ha már kész tervek vannak, illetve mindkettőnek van úgymond jó munkahelye megfelelő fizetése, pláne ha esetleg belevágott lakásvásárlásba , kölcsönbe.
20-as évek elején elmegy a nagyobb távolság...de az sem jó hosszútávon.
Én pl. 25 km-re lakok Pesttől, és a városomban illetve a környékbeli városokban nem sikerült soha megismerkednem egy nővel sem, mindig pesti volt, aztán Pesten találtam munkát mert itt ugyanazért az állásért kb a felét kaptam....így én költöztem idővel Pestre.
De már 50 km-ert nem utaznék semmiért sem naponta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!