Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Volt már olyan, hogy beleszerettetek egy szomorú, nőknél sikertelen férfiba?

Figyelt kérdés
2020. szept. 29. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lemaradt, a 4. voltam és Matyicicinek válaszoltam.
2020. szept. 30. 07:56
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Jaj, és a második incel akit kiszemeltem, ő viselkedése már lepergett rólam, el is felejtettem. Nála már tudatosan figyeltem, először észre sem vettem a jeleket, jól leplezte, de amikor hónapokig topogtunk ugyan úgy egy helyben kezdett gyanús lenni, aztán észrevettem ő is csak a hibáimat látja, nem akart megismerni, arra várt én szedjem fel, mikor biztos voltam benne, azonnal léptem. Pedig nagyon helyes volt ő is.
2020. szept. 30. 09:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ismerek olyan, számomra vonzó férfit, akinek nem nagyon volt még senkije, nagyon zárkózott, nagyon nem egy vigyori tejbetök (nekem amúgy szimpatikus, ha valaki nem egy amerikai vígjáték, hanem komoly, akár kissé szomorkás, én is ilyesmi vagyok). Hogy sikertelen-e a nőknél azt igazán nem is tudom, sosem próbálkozik senkinél. Elég elvont, kissé különc.

Az ilyen típus tud számomra vonzó lenni, főleg akkor, ha nem egy átlagos valaki. De a szokásos, "inceles", sikertelenségét másokra kivetítő, gyűlölködő barmok nyilván nem vonzóak.

2020. szept. 30. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!