Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Volt már olyan, hogy beleszerettetek egy szomorú, nőknél sikertelen férfiba?
Mindig szapult valakit, főleg a férfiakat, hozzájuk hasonlította magát. Nézegette a nőket, és meg is jegyezte mennyire jól néznek ki. Ami kiábrándított teljesen, amikor kérdeztem én tetszek-e neki, és azt mondta nem vagyok a legszebb, de beéri velem is. Meg akarta változtatni a gondolkodásomat, mert nem látom reálisan a világot, az öltözködésem sem tetszett neki, öregesnek tartotta, mert nem öltözöm kihívóan.
Megfigyeltem, olyan nőket nézegetett, akik már-már a modell kategória, 18-20 éves korosztály, 34 évesen, és én voltam 28 akkor.
Azért rúgott belém még egyet, amikor lezártam vele, mert szerinte az átlag alatti külsőmmel, csak pótlék maradhatok. Itt értettem meg hogy, a szavaknak igen is van súlyuk, lelkileg sérültem sokat, hosszú idő kellett mire nagyjából helyrejöttem, de még most sem felejtettem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!