Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes férfiak miért gondolják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak miért gondolják úgy, hogy sikerük lesz a csajozásban ha minden második csajra rá írnak a közösségi oldalakon? Valakivel fordul elő, hogy így ismerte meg a párját?

Figyelt kérdés
Nem tudom, lehet én vagyok egy fapina, de nem tudom hogy egyes ismeretlen férfiak még is hogy gondolják, hogy kedvem van velük pl egy fb-on ismerkedni.. Egy ilyen emberben hogy lehet megbízni? Az a szomorú, hogy nagyon sokan így ismerkednek, vagy is próbálnak... abba nem gondolnak bele a lányok, hogy akik így akarják felszedni őket, még rajtuk kívül 20 ismeretlen csajnak csapják ugyan ilyen módon a szelet?..
2020. szept. 27. 19:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

Ezt ti ugye ezért nem értitek, mivel pont a másik végletben éltek: kényelmesen hátradőlve válogathatok a nálatok próbálkozóknál.

Ezzel szemben a férfiak többsége számára a társkeresés gyakorlatilag olyan mint az álláskeresés, hacsak nem vagy egy nagyon keresett szakember, az egyetlen esély, hogy álláshoz jussál, hogy minden létező helyre bead a jelentkezésedet. Hátha alapon minden nőnél bepróbálkoznak, egyszer csak akad olyan nő, aki szóba áll velük. Persze lehet ezt hülyén csinálni, az nem kérdés, vagy tudomásul venni, hogy a nőknek csak a nagyon jó pasik kellenek és hagyni az egészet a fenébe (mint ahogy én teszem).

2020. szept. 27. 21:40
 12/17 peca1000 ***** válasza:
100%

Társkeresőn én is vagy kiküldtem 100 nőnek üzenetet anno, ès ebből kb 5 beszélgetés, 2- vel randi, és 1-el kapcsolat lett.

Akkor még nem volt Facebook :)

Most meg az exeim, és más csajok is csak úgy maguktól jelölgetnek ès írogatnak nekem :)

2020. szept. 27. 22:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg vicces, hogy a sablon leveleken pörögnek a nők.

Férfiként eltöltesz 5-10 percet egy normális levél megírásával, a csaj meg megnézi a fotód, és törli a leveled olvasatlanul. Egy idő után rájössz, hogy tök mindegy, mi van a levélben, ha bejön a fotód, akkor lesz randi, ha nem jön be, akkor feleslegesen írtál 15 normális, nem sablon sort, úgysem számít.

2020. szept. 27. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
Egyszerűen le lehet tiltani, hogy bárki bejelöljön, valamint az ismeretlenek üzeneteit nem kell elolvasni, úgyis külön helyre mennek. További lehetőség, hogy a profilképeden nem te vagy, hanem bármi más, és az egyéb fényképeid sem nyilvánosak.
2020. szept. 28. 01:27
 15/17 A kérdező kommentje:

"Ezzel szemben a férfiak többsége számára a társkeresés gyakorlatilag olyan mint az álláskeresés, hacsak nem vagy egy nagyon keresett szakember, az egyetlen esély, hogy álláshoz jussál, hogy minden létező helyre bead a jelentkezésedet." - Igen, ebben véltem felfedezni némi igazságot. Nőként ezt kicsit nehéz átlátni, de így ahogy leírtad elgondolkodtam rajta.

Nekem nem is azzal van bajom, hogy valaki közösségi oldalakon próbálkozik beszélgetni, ismerkedni.. De amikor látom, hogy egy adott srácnak minden női ismerősöm képe alatt ott villog a lájkja, és akkor ír nekem, hogy megakar ismerni, meg jön az ilyen modoros betanult szövegekkel hogy " hogy vagy gyönyörű hölgy?" úgy hogy nem is ismerjük egymást... hát ezek nekem már kicsit sem bejövősek.

Volt egy srác az előző munkahelyemen. Egyértelműen tetszettünk egymásnak, de addig amíg nem váltottunk egy pár szót a munkahelyen, és nem nem elegyedtünk többször beszédviszonyba, addig egyikünk sem jelölte be a másikat fb-on. És ez nekem annyira nyugtató volt... hogy nem az a srác, aki lát egy csajt,( akinek ez esetben egyértelműen tetszett) és az helyett hogy első nap már bejelölt volna fb-on, inkább alkalmat kerített hogy beszélhessen velem... és ami után ez többször megtörtént, az után jött ez a lépés. És valahogy egy ilyen srácról jobban elhiszem, hogy nem ír és lájkol fűnek-fának.

2020. szept. 28. 20:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért kezdeményezünk boldog-boldogtalannál, mert nálunk nem úgy van, mint a nőknél, hogy azt válogatják, hogy kivel ne feküdjenek le vagy kivel ne jöjjenek össze, hanem nekünk minden egyes ,,falatért" meg kell küzdeni és reménykedünk, hogy mi nyerünk vagy csurran-cseppen valami nekünk is.
2020. szept. 29. 17:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Szóval akkor mi is a baj? Az, hogy egyáltalán ír valaki, vagy az, hogy micsi és/vagy modoros?
2020. okt. 1. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!