Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bírom nagyon azokat a figuráka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bírom nagyon azokat a figurákat, akik azt állítják nem a pénz határozzák meg a hölgyeket párkeresés terén, példálóznak önmagukkal, miközben ő maguk közlik, hogy mivel és hogyan pénzelik. Érdekes nem?

Figyelt kérdés

Az ember lényegében világosan leírja, hogy vett egy új Iphone készüléket az egyetemen tanuló barátnőjének. Azért, hogy az impozánsabban tudjon létezni az adott környezetében és ezzel ápolja a saját kapcsolatát. Szinten tartja, mint minőségi férfi aki vesz valamit a párjának. Igen ám, de vajon miből?

Mert ha valaki vállalkozó vagy milliomosok a szülei, akkor rendben van.

De ha az embernek átlagfizetése van, ami mellett hitelt fizet, vagy nem fizet hitelt , de éppen megél belőle, vagy bármi már problémája van, akkor az nem tudja anyagilag sem és egy ilyen készülékkel sem támogatni a párját. Ne mondja azt nekem senki, hogy aki átlagfizetéssel tud létezni, az 2 évig gyűjt arra, hogy egy minimálisan is! legalább 150 ezer forint körüli készüléket megvehessen a nőnek. Következésképpen , aki ezt megteheti, annál terem babér bőven, ahogy pénz is.

Így nem sajnálja rá, mert ő a vállalkozó esetleg, aki nem dolgozik, hanem dolgoztat. Vagy akár egy apuci pici fiáról van szó, akinek arany élete van. Így könnyű. Aranybányából, meg tehetős keresetből fenntartani egy kapcsolatot.

Akinek nincs pénze, az pedig megtapasztalja a sivárságot.

És akkor ő mondja, hogy nem a pénz határozza meg a nőket? Hát megnézném én azt!, hogyha nem lenne pénze egy ilyen embernek, akkor hány olyan nő lenne vele, aki a rondánál szebb!

2020. szept. 27. 17:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még valami: attól, hogy valakinek nincs párkapcsolata, attól ő még egyáltalán nincsen egyedül. Nagyon kevés ember van, akinek nincsenek sem rokonai, sem ismerősei, sem barátai.
2020. szept. 27. 17:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Elég pucér seggel házasodtam. Aztán megszakadt a szekér, de 20 év múlva csak elválunk

Marad 1 kis lakásom, még egy 12 éves Opel, akkor lett a második komoly nő.

De nem hiszem, hogy 20 ezernél többért vettem volna neki bármit is.

Lett két gyerekünk, de más okokból annak is vége lett.

Azután jött az igazi, de akkor már csak Suzuki volt és albérlet

Nem tudom megerősíteni a sztoridat.

2020. szept. 27. 17:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy kérdező.
2020. szept. 27. 17:35
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

"Első: Luxusparfümöt? :)

Vicces vagy."

Te meg fogyatékos. Ő is kapott tőlem, valamint vettem magamnak számtalan alkalommal, mert telik rá a fizetésemből. :)

2020. szept. 27. 17:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

En no vagyok, es vettem magamnak egy iPhone-t. Manapsag azert nem olyan nagy cucc szolgaltatonal megvenni, aztan havi X osszeget fizetni, amit amugy is fizetnel a mobilszamlara meg az internetre meg egyebekre, csak a torleszto miatt igy nehanyezerrel magasabb a szamla.

Ja, nyilvan kenyelmesebb, ha a masik vesz meg neked barmit, egyosszegben kifizetve es neked utana semmi dolgod nincs vele, de azert manapsag egy mobiltelefon nem olyan dolog, ami miatt szerintem barki foldhoz vagna magat, hogy mekkora ajandekot kapott, a ferfi nelkul sosem telt volna neki ra es tarsai xD

2020. szept. 27. 17:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
10: dehogynem. Már akkor tudtam, amikor csak a kérdést nyitottam meg. Ne válaszoljatok neki, majd leáll.
2020. szept. 27. 17:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem csak a csóróságod a bibi. 😀

Amúgy az én pasim vett nekem iPhone-t , meg egy 7 milliós autót. Jó oke a kocsit elsőnek magának vette de nem jött be neki ezért oda adta hogy járjak vele én.

2020. szept. 27. 20:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk meg senkinek nincs ájfón, mert nem kell, autót meg én vettem kettőnknek közösen, mert pont lejárt egy megtakarításom. Na bumm.

Amúgy hónapok óta mondják neki többen, hogy nem az anyagi helyzete a legnagyobb baja, de nem hiszi el 😂🤷‍♀️

2020. szept. 27. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!