Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan pasival összejönni akinek egyik szava üti, a másikat?
Ismerkedem egy fiúval, és egyik kijelentése, üti a másikat, azt mesélte hogy 8hónapja lett vége, a kapcsolatának, és hogy neki az egyszerű nők jönnek be, de viszont minnél többet adott magára az exbaratnője, annál jobban lett rá féltékeny és örlödött, önmagában a féltékenységében, majd a nő dobta mondván nem volt elég jó neki.
De a lényeg, én azt nem értem amivel ellent mondd, ha valakinek az egyszerű nők jönnek be, akkor miért lesz valaki egyre jobban féltékeny minnél többet törődik valaki a külsejével, vagy egyre többet add magára.
Ezt nem értem.
Az is ellent mondás amit csinál, hogy azt állítja nem anyagias, de mégis, ha arról van szó, a hasára jobban költ, mint holmi közös élményekre mert az nem fér bele, de a 900ft-os sőr igen de egy mozijegy már drága.
A barátnőre azért volt féltékeny, mert pontosan tudta, hogy vannak pasik, akiknek nagyon is be fog jönni az, ahogy kinéz a nője és nem azért, mert neki ez számít.
A pénz része pedig olyan, hogy semmi közöd hozzá mire költi a pénzét. Még mindig nincs ellentmondás abban, amit írsz.
Csak mert érdekel, hogy az ember jobban a hasára költ, vagy közös élményekre? Mért fura hogy mi nála a fontosabb?
Ebben nem értem mi fura van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!