Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csöves srác aki amúgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csöves srác aki amúgy helyes és okos mekkora eséllyel találja meg a párját?

Figyelt kérdés

Csöves vagyok, mármint le vagyok csövesedve. Megvan mindenem viszont nincs egy forintom sem. Saját lakásomban élek egyedül, de pénz nélkül szinte, a számlákat sem én fizetem. Lehetséges így szerelemre lelnem? Huszas éveim közepén járok. Kenyeren és parizeren élek plusz cappucinót iszok.

Sportos vagyok, szeretek sokat sétálni, csak úgy és rengeteg könyvem van amiket olvasok.

Dolgos is vagyok. Nekem nem fontos a pénz, nem szeretem.

Ádám 25/F Budapest

2020. szept. 21. 12:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%

Hogy vagy izmos, ha nincs pénzed enni, nincs pénzed fehérjeforrásokra?

Miért nem mész el valamit (bármit, akármit!) dolgozni?

2020. szept. 21. 12:39
 2/15 anonim válasza:
96%
Nem azért mert nincs pénzed. Hanem mert a tehetetlen pasikat, max az érzelmileg labilis lányok kedvelik
2020. szept. 21. 12:45
 3/15 anonim válasza:
97%
Szóval megvan mindened, de képtelen vagy fenntartani magad, más fizeti a számláidat. Így legfeljebb valami nagyon igénytelen lánynál lehet esélyed. Eleve miért nincs egy forintod se, ha dolgos vagy?
2020. szept. 21. 12:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

akkor mégis ki fizeti a számlákat ha egyedül élsz és a tied a lakás

énsem értem hogy lehetsz dolgos ha nincs pénzed

max egy ugyanilyen igénytelen semmire kellőt fogsz találni akivel majd ketten kerültök utcára

2020. szept. 21. 12:53
 5/15 anonim ***** válasza:
Kannás fitten tart?
2020. szept. 21. 13:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem emeled fel inkább az életszínvonalad? Na persze nem a csajokért, hanem mert “csövesként” rossz lehet élni. Aztán ha rendben van az életed, akkor azt megoszthatod mással is.
2020. szept. 21. 13:59
 7/15 anonim ***** válasza:

Olyan nő személyében akit szintén nem érdekel a pénz vagy szintén félhippi életmódot folytat könnyen (feltéve hogy a szimpátiához szükséges többi "kellék", egyezőség megvan).

Az más kérdés, hogy a nők nagy részét nem a mostani anyagi helyzeted fogja zavarni hanem az hogy lusta vagy és úgy tűnik eszed ágában sincs változtatni, elmenni pl. melózni.

2020. szept. 21. 15:27
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
menj le diszkoba de ott csak tömhetsz normális lányok nem járnak buliba
2020. szept. 21. 15:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy okos ember nem csövesedik le, de ha mégis akkor képes összeszedni magát. A te írásodból úgy látom, hogy ez a helyzet neked teljesen megfelel így ahogy van. Ez persze a szerelemnek nem feltétlenül akadály, hiszen pl az aluljáróban is látok csókolózó csöveseket :D
2020. szept. 21. 17:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
ha saját lakásban vagy 25 évesen, akkor nem csöves vagy hanem az ország gazdagabb részéhez tartozol. bármikor lehetne rohadt sok pénzed. szóval fals ez, hogy sajnáltatod magad
2020. szept. 21. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!