Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csöves srác aki amúgy helyes és okos mekkora eséllyel találja meg a párját?
Csöves vagyok, mármint le vagyok csövesedve. Megvan mindenem viszont nincs egy forintom sem. Saját lakásomban élek egyedül, de pénz nélkül szinte, a számlákat sem én fizetem. Lehetséges így szerelemre lelnem? Huszas éveim közepén járok. Kenyeren és parizeren élek plusz cappucinót iszok.
Sportos vagyok, szeretek sokat sétálni, csak úgy és rengeteg könyvem van amiket olvasok.
Dolgos is vagyok. Nekem nem fontos a pénz, nem szeretem.
Ádám 25/F Budapest
Hogy vagy izmos, ha nincs pénzed enni, nincs pénzed fehérjeforrásokra?
Miért nem mész el valamit (bármit, akármit!) dolgozni?
akkor mégis ki fizeti a számlákat ha egyedül élsz és a tied a lakás
énsem értem hogy lehetsz dolgos ha nincs pénzed
max egy ugyanilyen igénytelen semmire kellőt fogsz találni akivel majd ketten kerültök utcára
Olyan nő személyében akit szintén nem érdekel a pénz vagy szintén félhippi életmódot folytat könnyen (feltéve hogy a szimpátiához szükséges többi "kellék", egyezőség megvan).
Az más kérdés, hogy a nők nagy részét nem a mostani anyagi helyzeted fogja zavarni hanem az hogy lusta vagy és úgy tűnik eszed ágában sincs változtatni, elmenni pl. melózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!