Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csöves srác aki amúgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csöves srác aki amúgy helyes és okos mekkora eséllyel találja meg a párját?

Figyelt kérdés

Csöves vagyok, mármint le vagyok csövesedve. Megvan mindenem viszont nincs egy forintom sem. Saját lakásomban élek egyedül, de pénz nélkül szinte, a számlákat sem én fizetem. Lehetséges így szerelemre lelnem? Huszas éveim közepén járok. Kenyeren és parizeren élek plusz cappucinót iszok.

Sportos vagyok, szeretek sokat sétálni, csak úgy és rengeteg könyvem van amiket olvasok.

Dolgos is vagyok. Nekem nem fontos a pénz, nem szeretem.

Ádám 25/F Budapest

2020. szept. 21. 12:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Cseréltesd ki magad tranzisztorosra!
2020. szept. 21. 19:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kenyéren és parizeren élsz, ami manapság a két legegészségtelenebb étel. Tartós tejet már ne azért ne vegyél, mert drága...
2020. szept. 22. 17:19
 13/15 anonim válasza:
Sehogy
2020. szept. 22. 20:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Tartós tejet iszok. 200 Ft egy dobozzal
2020. szept. 24. 22:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem szoktál énekelni, vagy valami?
2020. szept. 25. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!