Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mennyire érinti meg a lelkivilágát, ha itt a férfiakat szidó válaszukra alacsony százalékot kapnak, netán nullát? Egész nap rágódnak rajta?
Az van, hogy én vagyok annyira egoista dög, hogy a saját véleményem írom le, és hótt magasról tojok arra, hogy ki mit gondol, pláne merre pontoz. Attól a véleményem nem változik.
Ez a pontozósdi azokat érdekli, akik megfelelni akarnak mindenkinek. Bármit képes bepötyögni egy zöld pacsiiért, függetlenül a saját véleményétől. Aztán sir, hogy nem sikerült eltalálnia a közízlést.
Itt nem nagyon fordulhat elő ez ilyen, hiszen egymást fel pontozzák, és ugye itt riadólánc van, hívják a barátnőiket is, hogy megerősítsék egymást, és nullázás a nekik nem tetsző hozzászólásokat.
Lásd #13, meg ez is megkapja a 0-t :)
Egyébként ilyen nullázásokat mint itt, máshol nem láttam, politika témában sem. Itt nőkről vagy szépet/jót, vagy 0%, vagy legalább is nagyon alacsony. nem egy olyat láttam, hogy nagy igazságot írt a hozzászóló, 60-80-as hasznosságot kapott a kérdés kiírása utáni hêtben, majd 1 hónappal később már 20% volt, mert rátalált az osztag.
17-es. Neked komoly üldözési màniàd van. Totàl összeesküvés elmélettel àlltàl elő. 😂
18-as. Komolyan azt hiszitek ennyire fontosak vagytok az itt olvasgató, vàlaszolgató nőknek?
#19 ez nem üldözési mánia ez tapasztalat.
Láthatóan ennyire fontosak vagyunk mennyi erőfeszítést tesznek, és ezek az őrjöngések amiket itt előadtok :D már csak ezért is jó az "erős" "nők"-nek arcába tolni 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!