Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon milyen összefüggés van a dohányzás és a párkapcsolat kialakításának képessége között?
Mennyire tud ma egy dohányos sikeres párkapcsolatot létesíteni?
Dohányzás alatt azt értem, aki az elmúlt hónap folyamán legalább 5 szálat elszívott.
7es vagyok... na erről írtam :)
Amúgy meg teljesen megértelek Titeket. Erről is írtam. Mindkét oldal máshogy látja, máshogy gondolja. És mindenkinek igaza van:)
Azt azért hozzá tenném, hogy nem mindegy hogy benn a lakásba,kocsiba cigizik e.
Én gyakran mosok fogat, sosincs a lakásba vagy a kocsiba dohányzás. Dohányzó vagyok, de ha bemegyek egy házba egyszerre érzem, hogy bagozott e benn valaki.
N
Szerintem a két negatív még a két pozitív esetben nyilván semmi gond.
Ha a nem dohányos elfogadja a másikat, szité nincs gond.
Ha eltűri csak, abból gond lesz, ha még a dohányos fogadkoznak kezd, hogY majd abbahagyja, abból még nagyobb gond lesz.
Leszokni nagyon nehéz, gratulálok mindenkinek, akinek sikerült.
Bocs, helyesen *nemdohányzóként
(Nő vagyok)
Röviden:
Szerintem egy dohányosnak könnyebb.
Hosszabban:
De csupán azért mert valszeg egy dohányos az általánosítva biztos többet jár társaságba és általánosítva butuskábbak is. Így több az olyan aki kevésbé gondolkozik hanem cselekszik típus.
Ott a buli és odamegy a csajhoz oszt kész.
Ahol én vagyok ott meg sok a mérnök a fizikis technikus meg egyebek.
Álltalában minnél inkább iskolázottabb valaki annál inkább nagyobb arányban ügyelnek még az egészségükre is az emberek. És minnél iskolázottab annál inkább magába forduló lesz az ember. Tehát kevesebbet jár társságba elvontabb lesz a gondolkodása.
Pl egy kocsmában biztos több a tetkós alkoholista dohányos drogos mint egy orvosi szakon lévő hallgatók száma.
Az iskolázottság hatása meg a népességben is ez megfigyelhető. A fejletlenebb országoban nagyobb a népességnövekedés mint a fejlettebekben. Ezért is küzdenek a fejlett országok demográfiai problémákkal.
De még lokálisan is ez megfigyelhető. Magyarországon pl a Cigány/Roma származású egyedek gyorsabban szaporodnak mint a Magyarok.
Amiket fent írtam azt nem sértésknek szántam így kérem ne vegye senki sem magára. És nyilván vannak kivételek. Átalánosítottam csupán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!