Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent társkeresőn, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent társkeresőn, ha az van írva a pasi adatlapjára "a helyesírás nem elég, fontos, hogy a másik is igényes írásképpel rendelkezzen"?

Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 13:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
Azt jelenti, hogyha nem érted, akkor nem téged keres.
2020. szept. 23. 14:37
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Az íráskép nem csak a kézzel írott szövegre vonatkozik?

A gépelt szövegnek nincs ebben az értelemben vett írásképe; inkább tagoltsága, rendezettsége van tudomásom szerint.

2020. szept. 23. 14:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki társkeresőn chatelgetett az sejti miről van szó. Mikor próbálsz beszélgetni, de érzed, hogy a nő alig figyel rád. Miközben te sztorizgatsz, ő hosszú várakozások után odadob 1-2 szót, max fél mondatot, megölve ezzel a beszélgetést.

Miközben ha találsz valakit, aki odafigyel, akkor szuper jó beszélgetés kerekedhet belőle, meg vele tényleg kialakulhat valami.

2020. szept. 23. 14:56
 14/21 anonim ***** válasza:
21%

Az íráskép nem azt jelenti, hogy milyen szépen vagy rondán írja az ember pl.: az 'm' betűt?

Nem igazán értem, hogy mi köze van a leendő párkapcsolat minőségének ahhoz, hogy első osztályos koromban borzasztóan untam az írásórákat, és az olvasás érdekelt jobban? (Sokat és szívesen olvastam már akkor is, de szépen írni sohasem tanultam meg. Mindig kettest kaptam szépírásra. 😂)

2020. szept. 23. 14:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
#12: nem. A nyomtatott szövegnek is van írásképe.
2020. szept. 23. 15:02
 16/21 anonim ***** válasza:
63%

"íráskép főnév (nyelvtudomány)

Egy szónak v. szavak csoportjának írott, ill. nyomtatott alakja; grafikus kép. A rövid szavak írásképe áttekinthető és könnyen olvasható. || a. Ennek a tudatban megrögződő képe. Rövidebb szavak írásképét könnyebb felidézni."

(forrás:

[link]

Ez alapján számomra értelmezhetetlen a kérdés, de örülök, hogy ti legalább ugyanazt a tartalmat értitek alatta, aminek speciel semmi köze a szó szótári jelentéséhez, ami elvileg a szavak leírt alakja...

Feladom 🤣

2020. szept. 23. 15:12
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
A tagolás, a megfelelő írásjelek használata és a rendezettség is az írásképbe tartozik. Nem szépírásról van szó, hanem írásképről, ne keverjétek a kettőt.
2020. szept. 23. 15:13
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

#16 te magad is leírtad: ÍROTT, ILL. NYOMTATOTT ALAKJA.

Mit nem lehet ezen érteni, hogy az íráskép nem egyenlő a szépírással?

2020. szept. 23. 15:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy fenemód okosnak tartja magát és az intellektualitást helyezi középpontba. Ez akarja magáról kihangsúlyozni. Ez nem gond, sőt normális embereknél természetes hogy nem akar hülyékkel kezdeni. Gond akkor van ha el van szállva az illető magától.
2020. szept. 23. 16:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Lehet hobbiból grafológus.😏
2020. okt. 11. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!