Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány szemében szégyen az ha egy fiúnak nem volt még barátnője?
Figyelt kérdés
Nekem nem volt még 23 évesen. Az oka az valószínűleg hogy nem vagyok bátor és így nem szóltok le lányokat, meg nem is vagyok jó a beszélgetésben.
Van olyan lány aki elfogadna így egy srácot?
2020. szept. 23. 10:21
11/12 anonim válasza:
Nem gàz, èn 21 vagyok ès mèg nem volt baràtom, ez gàz?
Ès figyelj, mèg ha gàz is lenne (de nem az!), miért adnál idegenek vèlemènyère? Ha talàlsz magadnak egy rendes lànyt, mèg örülni is fog, ha ô neked az elsô. Szerintem csak akkor “gàz”, ha nyilvanvalo okokbol nincs (apolatlan, igenytelen, bunko, egoista stb. tehat csupa rossz tulajdonsag, mert az olyan ne is varjon maga melle senkit, csak egy ugyanolyat).
12/12 anonim válasza:
En orulnek ha en lennek az elso valakinek es sokan vagynak csendes, visszahuzodo sracokra, csak azok a lanyok altalaban ugyanolyanok. Ha az alap ferfias onbizalom (tehat hogy a ferfi kezdemenyezzen azert, lehet bena modon is, tud az cuki lenni) megvan, akkor mar tuti ugy. Csak ennyiben kell lennie onbizalmadnak, hogyha tetszene egy lany, akkor tobbszor irni ra, ha meg tobbet szeretnel, kozlod hogy szeretnel randizni es ezt botladozva is lehet, a lenyeg hogy tudj kezdemenyezni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!