Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 évesen már nagyjából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen már nagyjából minden nőnek kapuzárási pánikja van, és ennek megfelelően keresnek társat is?

Figyelt kérdés

Én és a barátaim azt vesszük észre, hogy ilyenkor a nők kicsit megbolondulnak. És már nem csak az érzelmeik alapján, hanem görcsösen és racionális érvek is előkerülnek a párválasztáskor. Ugyanis már közeledik a 30, és ez az a kor amikor még éppen hogy "el tudják adni magukat", azaz értékesíteni tudják magukat még viszonylag jó áron, azaz egy korrekt külsejű meg anyagiakkal rendelkező pasi mellett. Ilyenkor sürgős már nekik lassan a gyerek is, hogy ezt a bizonyos férfi maguk mellé láncolják, és persze hogy nekik meg legyen a kényelmük. Addig sem kell dolgozni amíg otthon vagy az újszülöttek, csak babázgat és elvan.

A nők tényleg bepánikolnak ilyenkor? Nagyon félnek attól, hogy 30 felett már csak a férfiak selejtje jut nekik? (igénytelen, lumpen, pocakos, kopaszodó, alacsony, forever mamahoteles, nem túl jó képű, tapasztalatlan, tutyi-mutyi, stb.)

Ezt akarják nagyon elkerülni és még 30 alatt (amíg a nők is értékesek) találni valaki normálisabbat?

2020. szept. 21. 15:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%

Kell a pokolnak csalad. Viszont vilag eletemben tarsat akartam es komoly kapcsolatot, nem azt, hogy hebe hiba elovegyen valaki megbaszni, akinek a neje sem vagyok aztan valahogy igy majd meghalok mellette. Ez nem elet, ez a szemembem szanalom.

Viszont ezt 20 evesen is igy gondoltam. Csak akkoriban kevesebb eselyem volt ra. Most tobb van, kevesebben akarnak felelosseg eselkotelezodes nelkul kurogatni, amog ki nem hullik a foguk. Azert allapodik meg a legtobb ember 30 korul, mert addigra kelloen eltavolodik a fergese a normalistol es jobban lehet latni, hogy ki valo neked, ki gondolja komolyan. Aki erdemes az kikupalodik, aki nem, az meg ugyis leragad ott, ahol volt 10 eve. Mondjuk en 25 eves korom ota hazas vagyok. Nem szamitok nagy valtozasra az eletemben, parkapcsolatilag legalabbis. Es szerencsere nem valami szarral ertem be, hanem valodi tarsra talaltam.

2020. szept. 21. 18:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 27 vagyok és közeljövőben nem látom, hogy találnék magamnak vmi normális pasit. Sok barátnőm van így, igen sokan megállapodnak 30 előtt de azt is meg kell nézni, hogy azok a kapcsolatok hány esetben vannak csak azért, mert gyorsan gyerek kell meg egyedül lenni ciki. Én inkább maradok egész életemben egyedül de amíg nem találkozom olyannal, aki megfelel az igényeimnek addig nem fog leállni mással. Az igényesebb nők így gondolkodnak.
2020. szept. 21. 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:
dik, rozsdás rákolló eddig menő volt, most meg lúzert játszik:D
2020. szept. 21. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!