Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amelyik pasinak sose jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik pasinak sose jönnek össze a lányok azok nem megfelelőek?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy pl : dagadtak vagy alacsonyak, a személyiségük rossz. Mindig van egy valós oka annak hogy egy nőnek se kellenek. Igaz?

Csak saját maguk és lustaságuk tehet arról hogy mondjuk 27-8 évesen is szűzek vagy szánalom szexet fizettek egy prostinak, saját érdekeikkel nem tudtak lányt fogni, mint a normális férfiak könyedén.

2019. szept. 19. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tessék?
2019. szept. 19. 12:56
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem piacképesek valamilyen okból. Csakhogy értsd: minden ember a lehetőségeihez mérten a legjobbat választja mindenből, a társból is. Ha minden lánynak van jobb lehetősége mint ezek a 27-28 éves incelek, akkor nem lesz nőjük. Mindaddig nem lesz, amíg nem lesz olyan lány, akinek ők a legjobb alternatíva társnak.
2019. szept. 19. 12:57
 3/10 anonim ***** válasza:
48%

Vagy csak túl magas az IQ-juk. Több kutatés is alátámasztotta már, hogy a legkevesebb szűz a 90-100 iq közöttiek közt van. Ahogy haladunk 110 fölé egyre növekszik a szüzek aránya.

[link]

Tehát az is lehet, hogy szimplán csak kilógnak a sorból és nem tartoznak a "nagyátlaghoz".

2019. szept. 19. 13:06
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

#3: Attól, hogy magas az IQ-ja, a személyisége még lehet xar.

Márpedig 99%-ban a xar személyiség az oka, ha egyedül marad valaki, 1%-ban az extrém rossz külső. Nem holmi 20 kg plusz, hanem 200, és hasonlók.

2019. szept. 19. 13:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Nem piacképesek valamilyen okból."

Te jó Isten, nem piacképes? Ez nem áru piac...pofám leszakad. Itt egy drasztikus megoldás lenne jó. Betiltani az internetet, a médiát, az okostelefonokat, hogy az emberek járjanak közösségbe és személyesen ismerkedjenek. Érdemes megnézni Alan Watt-tal készült interjút, amelyben logikusan elmondja, hogyan tette tönkre a modern világ az emberi kapcsolatokat, nagyon tanulságos:

https://www.youtube.com/watch?v=xFLVMD99_88

2019. szept. 19. 13:27
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

4-es. totál ostobaság amit írtál! Az egyedüllétek 90%-a azért van, mert nem mozdul ki az illető, lehetőleg olyan helyekre, ami a saját kvalitásainak megfelelő ellenkező nemű emberekkel van megáldva. Ha valaki, pontosan ha egy férfi csak a netes ismerkedésre hagyatkozik, és a külseje csak átlagos, akkor 80% eséllyel egyedül marad.

A netes társkeresőkön mindenki 2-3 számmal komolyabb/szebb társat keres mint amilyen ő maga. Nekem világ életemben csinos, vékony mutatós, de emellett intelligens és okos barátnőim voltak. Aztán kipróbáltam az online társkeresést, és kizárólag 50 éves, extra ronda és elhízott nők írtak rám. Majd ezek után kimentem a valóságba, és mit ad Isten? Megint egy szuper nő lett a párom. A vicc az egészben az, hogy nem képviselem a jelenlegi mediterrán csődör férfiideált, de az átlagnál azért klasszisokkal jobb vagyok még így negyven és ötven között is. Ami neten nem jön át 1-2 fotóból, az pedig az, hogy egyben vagyok, én saját magam vagyok a saját kiépített világommal együtt... és ez látszik is.

Én sok pasit láttam már, akik panaszkodnak orrba-szájba. Pedig messziről látszik hogy gyengék(mentálisan, morálisan és mint férfi), pedig próbálnak kondizni, meg öltözködni. Csak hát van egy érzékszerveken kívüli érzékelés, amiből átjön az, hogy ki is vagy valójában. El lehet színészkedni egy ideig, de ott meg az van, hogy csak a szex ami számít. Hát minden nő maga döntse el, mi a jó neki.

2019. szept. 19. 13:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a személyiséggel lenne a baj, akkor nem a nárcisztikus személyiségzavarú férfiak lennének a legvonzóbbak a nők szemében.

[link]

2019. szept. 19. 13:44
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

6. válaszoló

Roppant jó a látásmódod, szemléleted, rendkívül jól fogalmazol, szóval le a kalappal.

Mondom ezt pasiként, és valójában teljesen egyet kell, hogy veled értsek.

Bár én csak 30 körüli vagyok, de az ilyen társkeresőkön csak akkor volt sikerem, ha túltolt szexuális töltettel rendelkező, szinte már obszcén képeket töltöttem fel.

Mindaddig míg egy normál, átlagos, mindennapi önmagam akartam prezentálni, nem volt túl fogékony az ott jelenlévő kiszemeltnek tartott hölgysereglet.

A többi dologban is totál igazad van, a való életben annyi szuper nőt foghatna magának a sok önsajnálomba menekülő férfi társunk, persze ezért tenni kell, a hódításba mindig többet kell beleadni kicsit, de aki nem felületes, annak ha magadat adod, és ezt meg is érzik, akkor..nyert ügyed van.

2019. szept. 19. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:

piacképes = eladható, azaz van rá kereslet

Ha egy pasit 10 nőből 10 koptat le, az nem piacképes, ennyi a történet.

2019. szept. 19. 18:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem a mai "sztenderdnek" felel meg. Pl. hiába a mérnöki diploma, ha 30 évesen nincs vagy nem is lesz jogosítvány, már kérik a következőt.
2019. szept. 19. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!