Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder jelzi,ha a párom fent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder jelzi,ha a párom fent van? Én pl felreggelek egy kamu női profilrol, beállítom,hogy 1 km-re jelezzen,és odamegyek hozzá. Jelzi akkor?

Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 11:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A Tinderen a nemrég elérhető állapot azt jelzi, hogy z adott személy az elmúlt 24 órában fennt volt az appon. (De olyan mint az elérhető státusz a Facebook-on tehát nem 100%) Ez nem a Badoo, ahol feldobja az app ha mondjuk 50 méteren belül tartózkodtatok. Csak akkor jelez, ha párod van, vagy üzit, esetleg szuperlájkot kaptál.
2020. szept. 21. 11:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan tudom leellenőrizni,hogy párom fent van e?
2020. szept. 21. 11:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy butaságnak tűnik de egyszerűbb lenne megkérdezni,annyira csak ismered már hogy tudod mikor hazudik?
2020. szept. 21. 11:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Időnként sehogy.

Nem mindig pontos a tinder.

2020. szept. 21. 11:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Beállítod hány éves, beállítasz mondjuk 1-2km-t, és addig huzogatsz balra, míg bele nem futsz. (ha éppen mind2en otthon vagytok)

De ne legyél benne biztos, hogyha nem találod meg, akkor nincs fent.

Mi van, ha kamu korral van fent pl?

Vagy ha lerejti magát, amikor épp nem nézelődik? (én is le vagyok rejtve, kb kéthetente vagyok látható fél órára, míg nézelődök unalmamban. Pedig én szingli vagyok)

2020. szept. 21. 12:53
 6/11 anonim ***** válasza:

"De ne legyél benne biztos, hogyha nem találod meg, akkor nincs fent."

És fordítva se legyél biztos benne. Nekem majdnem egy évig nem volt fent a telómon, visszatettem, és utána sorba jöttek a párosítások, ahogy jobbra húztam valakit, vagyis ő akkor látott és húzott jobbra, amíg fent sem volt az app a telefonomon.

2020. szept. 21. 12:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egyszerűbb lenne ezesetben a telefonját megnézni, hogy rajta van-e az app..
2020. szept. 21. 13:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Rajta van az app...
2020. szept. 21. 14:13
 9/11 A kérdező kommentje:
Pl. Ha ő beállítja hogy 20-30 éves korig akar keresni,akkor pl. Gondolom nekem nem dobja őt ki. Mert mondjuk én 32 vagyok? Nem ismerem a tindert. Azért kérdeztem.
2020. szept. 21. 16:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha rajta van az app, miért vannak további kérdéseid?

Nyilván azért van letoltve, mert használja.

2020. szept. 21. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!