Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A vidék miatt élem meg azt,hog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vidék miatt élem meg azt,hogy maradibb lett a férfi közeg vagy ha szeretnék tetszeni,akkor háremhölgyként kellene kinéznem ?

Figyelt kérdés

Nem egy laza kapcsolat akadt,de most keresném a komolyat.

Kamaszként az ember tán esetlen ,de utánna már egyéni nőként mutatkozik és bátrabb a nagy világban.

Nem úgy voltam sosem nő,mint egyesek de maszkulin sem voltam igazán.

Inkább néha tüzesebb volt a vérmérsékletem és a kinézetem is úgy váltakozott.

Nem néztek sosem pasinak,pedig volt pixi hajam is .

Erre,most azzal szembesülök,hogy ha nőként szeretnék hatni férfiakra,akkor egyen kinézetű szoknyás csajnak kellene kinéznem .Természetesen hosszú hajjal csak. Tiszta csordaszellem és kissé iskolás feeling.

De ez vidéken és roma lakta területen vettem ki,még fehérenél is inkább él,bár mintha máshol is ez kezd kialakulni.

Ez komoly,hogy így lehet "eladni" magát,felkelteni magát férfi felé egy nőnek és az is inkább tárgyiasan mostanában?

Esetleg a bizonyos városok,falvak miatt élem meg így inkább?

2020. szept. 18. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:
93%
Megártott a kannás?
2020. szept. 18. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Iken.
2020. szept. 18. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!