Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van, hogy egy nő bármily...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy egy nő bármilyen lehet, akkor sincs olyan állapot, hogy ne kelljen néhány férfinak, míg egy férfi már a legkisebb hibával elvágta magát majdnem mindenkinél?

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy, fel lehetne sorolni bármit onnantól kezdve, amiről nem tehet, de hátráltatja egy párkapcsolatban:

- testi betegség, fogyatékosság, mentális betegség, fogyatékosság, tolószék, autizmus, Asperger-szindróma, törpe növés, bármi.

vagy olyan, amiről tehet:

- elhízottság (extrém), anorexia (extrém), rövid, tüsi haj, kopasz fej nő létére, magasság, alacsonyság, gyerek, ápolatlanság, igénytelenség, alkoholizmus, gyógyszerfüggőség, drogfüggőség, stb.

Simán találna magának párt, csak az extrém kövér nőnek nem felel meg az extrém kövér férfi, a szenvedélybeteg nőnek nem felel meg a szintén szenvedélybeteg férfi, az ápolatlan, igénytelen nő is igényes, jól öltözött, jó illatú férfira vágyik és a gyerekes nő is gyerektelen férfit szeretne vagy olyan egzisztenciájút, aki apa helyett apa lesz.

2020. szept. 18. 02:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"de gondolj azokra, akiket max a közmunkások, kőművesek meg a fogatlan késescigányok kívánnak meg. Nekik se valami jó."

Egyetlen ilyet mutass, aki nem szándékosan igénytelen. Ezeket előszeretettel hozzák fel a nők, mégsem igaz, csak divatos ezzel jönni, hogy csak azoknak jönnek be, mert azok minden nap füttyögnek utánuk, az átlagos egyetemista meg normális, rendezett srác meg egy idő után megunja, hogy olyan szekér után fut, ami nem veszi fel. Ennyi az egész. Észre kéne venni a kínálkozó lehetőségeket.

2020. szept. 20. 01:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen olyan férfit mutass, aki odafigyel az alakjára, megfelelő önbizalommal rendelkezik, kezdeményez lányoknál és mindenki elutasítja.
2020. szept. 20. 07:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Figyelemmel, és érdeklődéssel olvasom ezt a kérdést, meg főleg a válaszokat, melyek nagyon érdekesek.

A társkeresés soha nem volt könnyű, és szerintem soha nem is lesz az. Persze vannak szerencsések, hisz a szerencsén sok minden múlik, meg az, hogy jó időben jó helyen járjon az ember.

Itt valaki fentebb azt írta, hogy ha van lakásod, kocsid, tudsz biztosítani néha welnes hétvégét, az már fél siker.

Hàt nem tudom. Nekem ezek mind megvannak, sőt. Átlagos testalkatú 53 éves férfi vagyok, nincs káros szenvedélyem, átlagosan, sportosan öltözködöm, nincs betegségem, stb. Sorolhatnám még, de fényezni nem akarom magam.

Sőt. Bármennyire hihetetlen, de nem akarnèk senkit ágyba vinni már 1-2 találkozas után.

Ehhez képest mégsem sikerül társat találni most már 1 éve.

Nem ülök egész nap otthon, mert tudom, hogy csak úgy nem fog bekopogtatni senki. Sokszor elmegyek pl üzletekbe, még akkor is ha nem kell semmi, csak azért, hogy nézelődjek, ne legyek bezárkózva, és így is nagyon nehéz, és nem jön össze semmi.

Pedig nyitva van a szemem higgyétek el.

Ugyhogy sajnos nagyon nehéz lett a társ keresés. Pedig én pl kifejezetten nem vágyok cica babákra, címlap hölgyekre meg ilyesmi. Egy átlagos, rendezett életű átlagos munkáju hölgy tökéletesen megfelelne.

Semmikèp nem adom föl, egyszer úgyis belebotlok valakibe, mert a jó Isten mindenkinek rendelt párt, csakhát jó lenne minél hamarabb.

Köszönöm annak aki elolvasta.

2020. szept. 20. 11:08
 14/14 A kérdező kommentje:

#12: Csalóka a megfogalmazásod, mert mindig kijátszhatod a "nem szólítottad le az ország/világ összes nőjét."

Rengeteg ilyen férfi van. De tudod mit? Fogadjunk! (úgysem lett soha eddig a gyakoris fogadásokból semmi, mert bemajrézott a másik fél).

Én 3 ilyen férfit kerítek neked, te cserébe egy nőt mutass, aki még ha extrém túlsúlyos is, a minimális, alapvető igényesség, ápoltság esetén ne találna aránylag normális, hozzá illő partnert (tehát nem alkesz segédmunkást meg nagypapát, de nem is Brad Pittet, valahol a kettő között a szürke zónában).

#13: "Átlagos testalkatú 53 éves férfi vagyok"

Az 53 éveddel van itt a baj. Ma már a 30 éves is idősnek számít a húspiacon. Rengeteg 40-es, 50-es MILF kattant rá a huszonéves, kigyúrt, kisportolt fiúkákra. Olvasgass ilyen kérdést is és meglátod, mennyien vannak oda értük. Igen, csak szexre leginkább, mert az egzisztencia hiánya azért nagy úr, szóval eltartani a jó szexért nem fogja egy nő sem a fiatal fiúkát, kivétel az az eset, ha talál valami balekot aki a férje és pénzeli őt, más pénzét költeni nem fáj annyira.

2020. szept. 20. 20:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!