Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért bosszantja a nők nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bosszantja a nők nagy részét ennyire az egyre élethűbb szexrobotok megjelenése és terjedése, míg a férfiakat miért nem zavarja?

Figyelt kérdés

A jelenség ismert, az utóbbi pár évben egyre élethűbb szexrobotokat kezdenek gyártani, mind férfi, mind női modelleket, és egyre nő rájuk a kereslet.

A a női modellekre nyilván sokkal nagyobb a kereslet.

Ennek kapcsán a médiában, fórumokon, itt a gyakorin is rengeteg nő dühös kirohanásokat intéz a női szexrobotok ellen, nők tárgyiasítása, és hasonló érvek, személyeskedő, lenéző megjegyzések azokkal a férfiakkal szemben, akik ilyen szexrobotot vásárolnak vagy vásárolnának.

Ugyanakkor a férfiakat szemmel láthatóan egyáltalán nem zavarja, hogy a nők férfi szexrobotokat vásárolnak.

Mi lehet az oka ennek? A nők féltik a pozíciójukat?

2020. szept. 17. 11:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/111 anonim ***** válasza:
15%
Hát ja, a sztori. Kényelmes és biztonságos élet egy megbízható férfi mellett. Zéró izgalom, nem kell teperni semmiért sem. A gyerek rendben, az anyagiak rendben, az érzelmi élet biztos. Gyakorlatilag bele kényelmesednek a saját életükbe. Innentől kezdve a férj csak egy társ, aki egy fő alkotóeleme ennek az életnek. Erről az életről álmodoznak a nők, majd amikor megvan, akkor meg egy brutális kan kellene. Talán, nem tudom. A kutya is a jólétében veszik meg, tartja a mondás is.
2020. szept. 18. 18:06
 102/111 anonim ***** válasza:
100%

#101 Nem azért de #92 pont most írta le hogy ennek az ellenkezője igaz. Az úgy nem összeegyeztethető hogy a férfiakat sajnáljátok amiért nincs minden este izgi szex az asszonnyal, de a nőket kutyákhoz hasonlítjátok, mert a házas élet/szex unalmas nekik (ami amúgy egy alaptalan képzelgés)

De mindig ez van. Jön egy férfi aki panaszkodik valamiért a teljes női nemre, aztán jön egy másik férfi, aki az ellenkezőjét róná fel a női nemnek. K urvára nem tudjátok hogy mi a bajotok, de az általánosítás megy. Csak aztán nehogy jöjjön egy nő, aki statisztikák és kutatások alapján azt mondja, hogy eroszakosabbak vagytok, és jóval tobbeteknek vannak parafíliái, mint a nőknek, mert az egy gonosz általánosítás amiben csak a feminácik hisznek.

Rossz vicc az egész.

2020. szept. 18. 18:15
 103/111 anonim ***** válasza:
24%

102. Én a saját taoasztalataimat írtam le. Elhiszem h itt a gyk-n standard felhasználó a 17éves Móricka, meg a 38 éves szűz mama hoteles Béla. Nos, ezekkel ne keverj össze! Én nem húztam rá az összes nőre a dolgot, de azt észre vettem, hogy a nagy kényelemben élő feleségeknél a férj már nem férfi szexuálisan. A normális nők meg pedáloznak az őket átverő vagy velük erőszakoskodó pasiknál. Ha elolvasod a női panaszokat, szinte mindig ez van. Vannak női ismerőseim akik azt mondták, hogy egy 10 másodpercnyi figyelemért a fél karukat adnának oda. Ezzel szemben a feleségem mindenben megkapja a figyelmet, a segítséget, mégsem adja meg amit szeretnék. Egyébként nem panaszkodik rám, elismeri a felé nyújtott "mindent". Viszont nem néz rám férfiként szexuálisan, pedig sem külsőleg, sem belsőleg nem tud rosszat mondani rám. Na most ilyenkor mit tehetek? Legalább ha tudnám mi a probléma velem.

Na jó, a poszt nem rólam szól. Szóval a szexrobot...

2020. szept. 18. 18:40
 104/111 anonim ***** válasza:
100%

103: " pedig sem külsőleg, sem belsőleg nem tud rosszat mondani rám"

Belsőleg már ebből a félmondatból is látszik, hogy tipikus öntelt fickó vagy, amolyan "belőlem is hiányzik a hiba" ember. Ez már magában egy negatív tulajdonság.

2020. szept. 18. 19:25
 105/111 anonim ***** válasza:
27%

104. De jó hogy egy nyomi fórumra írt pár mondatomból megállapítottad! Itt a gyk-n 95%-ban az a divat, hogy beleállnak az emberbe, bármit is ír. Anyázás, h*lyézés, személyeskedés, szájkarate, beszólogatás. Egyébként csak kérdezem... ismersz? Vagy majd 5 perc múlva már komplett jellemrajzott írsz rólam? Hát sok minden jellemző rám, de hogy öntelt lennék, azt még a büdös életben sem mondta rám senki. Egyébként büszke az vagyok, piszok jól össze hoztam az életem, van egy szuper családom, anyagilag is megvan mindenem/-nünk. Emberileg is napi szinten bizonyítok, erről a környezetem visszajelzése a legjobb indikátor? Büszkeség? Naná! Ilyenkor jön a gyk népe, aki keveri a szezont a fazonnal. "Jaaaa, kiii ez??? Nagyképű gyökér..." hát ezzel meg nem is akarok mit kezdeni... :D

Már vagy 5 éve olvasom itt a kommenteket, főleg a női szekció panaszait a férfiakra. Lehetek magamra büszke? Nem is kicsit! A büszkeségem az enyém, nyugi, bőven van tartalom mögötte. Az irigységet meg tegye zsebre az, aki a kákán is a csomót keresi. Kicsit OFF topic lett, de már a hócipőm kivan ezekkel az ismeretlenül írkáló, kötekedő, nagyképű beszólogatásokkal!

Majd akkor állíts rólam negatív dolgokat ha megismersz. Nyugi, nem lépek félre, de egyszer meghívok egy ellenségeskedő nőszemélyt egy kávé melletti kötetlen, baráti hangulatú beszélgetésre...

2020. szept. 20. 18:48
 106/111 VincentLaw ***** válasza:
15%
#105 gyk az egy szekrény Narniába, egy varázslatos helyre, ahol bármi lehetsz. Észre sem veszed és egy pillanat alatt nőgyűlölővé is válhatsz, elég csak a véleményedet vagy a saját élettapasztalataidat leírni egyes témákban, de ezeknek a véleményeknek szigorúan olyanoknak kell lenniük, amik nem szimpatikusak (függetlenül attól is, hogy a saját tapasztalataid). :D
2020. szept. 21. 12:53
 107/111 anonim ***** válasza:
32%

106.

Politikai fórumokon is így megy, ott is hamar kiderül, hogy amúgy zsidó vagy. Esetleg náci. Vagy bérprovokátor a kormány megbízásából. Esetleg komcsi dédunoka. Esetleg mind egyszerre. De általában az, ami az adott fórumon rossznak számít (kuruc - zsidó, 444 - náci, balos oldalak - fideszes troll, fidesz oldal - soros-bérenc stb.)

2020. szept. 21. 12:59
 108/111 anonim ***** válasza:

Mindig a leszavazgatókat, beszólogatókat minősíti az, ha egy vélemény miatt emberileg támadják a másikat. Ide intelligensen, normálisan is felesleges írni, ha az szembemegy az itteni keménymag véleményével.

Itt már azért is leszavaznak, ha arra a kérdésre hogy mi a kedvenc színed, azt válaszolod hogy kék. Ha a keménymag kommandónak a piros, akkor ők bizony egymást támogatva hamar 0%-ra tesznek.

A vicc az az, hogy nekem tényleg rendben van az életem A-Z-ig, persze kisebb problémák mindig felmerülnek, de azok nem marginálisak. A lényeg... beszélgettem már itt olyan emberekkel(szándékosan nem írtam nőket...), akik itt élik meg a nemlétező életüket. 80-90%-on állnak, de a gyerekkoruk egy tragédia volt. Az apjuk masszív alkoholista, majd a párkapcsolataik is totál kudarcba fulladtak. A külsejükkel nem vannak megelégedve(okkal), viszont kifelé azt sugallják, hogy ők maximálisan optimisták, ők aztán tudják mi kell a sikeres élethez, ők aztán boldogok! Naná!!! Végül is belemenekülnek egy saját maguk alkotta illúzióba, hogy túléljék a mindennapokat. Ha van egy kérdés, hogy "csinos nők vs. ronda nők", és te a csinos nőkre szavazol, garantáltan 0%-od lesz. Kövér nők vs vékony nők... ha vékonyra szavazol, garantált a 0%. Ha meg mered említeni hogy bizony a nők is hibázhatnak: 0%. A rossz szex is kizárólagosan a férfiak hibája. Egy rossz kapcsolat is a férfiak hibája. A férfiak alkoholisták és függők. A férfiak otthon nem dolgoznak. A férfiak otthon nem segítenek. A férfiak sosem kaphatnak szexet a párjuktól. A férfiak 100% hogy megcsalják a feleségüket/barátnőjüket. A férfiak mindig hazudnak. A férfiak kocsmáznak. A férfiak elszórják a pénzt. A férfiak nem akarnak családot. A férfiak nem akarnak gyereket. Stb...stb... stb.

Ezek azok az elfogadott dogmák, amiket nagyra értékel a kommandó. Mint mondtam, az a vicces, hogy az itteni online világba menekült személyek(nem akartam most sem nőket írni) múltja, jelene, ezekből áll össze.

Én pl. sosem okoskodtam, amiket írok, válaszolok azokat a saját életembő, tapasztalataimból merítem. Nem tudok, vagyis nem akarok olyanokat írni, amivel maximum csak idegesítem a többi embert. Lepontozni? Na az meg a gyenge emberek sportja. Az erős vagy túllép, vagy elfogad.

2020. szept. 22. 20:52
 109/111 anonim ***** válasza:
108: Vagy talán tényleg nem kelted olyan ember látszatát, akinek lehet adni a szavára. Kommandózol itt összevissza, de olyanokat írsz, hogy "A külsejükkel nem vannak megelégedve". "Nem vannak" helyett jobb helyeken azt mondják, "nincsenek". Az egész besértődött gyerek mentalitású kommentedről nem is beszélve. És férfi vagyok, mielőtt "biztosrondanőt" kiáltassz.
2020. szept. 22. 21:52
 110/111 anonim ***** válasza:

109.

Így majd "incel"-t fog kiáltani, a férfiakra az itt a bevett sértés - ráadásul automatikus hitelrontó funkcióval kiegészítve.

2020. szept. 22. 22:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!