Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan társkereső oldal ami ingyenes, és valóban lehet ismerkedni, megbizható?
Idáig a Badoot és a Tindert probáltam ki, de mindegyik egy nagy kalap sz**r.
Love.hu, a szívküldi.hu, a cupyudo oldalt is néztem, az is egy kalap trágya.
Kifogások kifogások hátán.
Totál átlagos csávóként jöttek össze a matchek és a randik amíg fent voltam, személy szerint nekem a fent lévő csajok alapanyaga nem jött be.
Próbáld ki az elsotalalkozas.hu-t, az teljesen ingyenes és szerintem klassz oldal, de elég kevesen vannak (még?).
Parom.hu-n is minden hónapban van 7 ingyen levél, illetve nem is drága, viszont nagyon sok a régi adatlap rajta szerintem. Kb. 30 elküldött levélből 10-et néztek meg eddig.
Egyébként szerintem kár, hogy senki sem mer már az utcán leszólítani. Vannak még kivételek, de azért nagyon ritka. A barátnőmet nemrégiben leszólította egy srác azzal, hogy szép a mosolya és meg kell kérdeznie a nevét. Szerintem nagyon aranyos volt és be is jelölte facebookon és beszélgettek.
Nem járok szórakozni, a netes társkeresés szörnyű, jobb lenne, ha a pasik kicsit bátrabbak lennének. :)
31N
A társkeresőn hatalmas a szórás.
És nem csak a férfiaknak nem de a nőknek sem olvassák el, hogy mit ír magáról.
Maximum a távolságot.
Az emberek kb 3-4 másodpercet töltenek azzal, hogy tetszik vagy nem tetszik és jobbra vagy balra húzzam.
Férfi vagyok de elismerem h nagyon kevés a jóképű férfi.
A nők kb 1 perc alatt 55 férfit húznak negatív irányba tatatatatatatata...
Légy jóképű és sikerül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!