Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megérné befektetni egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérné befektetni egy nagyon dögös ruhára bulira, hogy felfigyeljenek rám a férfiak?

Figyelt kérdés

Megyek a hétvégén egy buliba és szeretnék picit pasizni is. Alapjáraton lehet inkább ilyen szürke kisegér vagyok, aki nem igazán szokott kiöltözni, és lehet ezért sem figyelnek fel rám a férfiak, mert nyilván előbb néznek meg egy nőt, akin valami szexibb ruha van.

Megérné vennem egy tapadós, alakot kiemelő, tekinteteket vonzó darabot? Vagy inkább ribis lenne már az erőlködés?

2020. szept. 16. 06:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Hálistennek a bulik már csak 11ig fognak tartani
2020. szept. 16. 09:17
 12/20 anonim ***** válasza:
69%

Őszintén? Ha egy lány szép, csinos, vonzó, akkor egy sima farmer-pólóban is vonzza a tekintetet. Ha ribisen öltözködsz, maximum kifogsz a buliban egy izzadt, sörszagú pasit, aki majd meg akar dugni. De másnap ugyanaz a szürke kisegér leszel.

Szóval szerintem nem az öltözködéseddel lesz a probléma.

2020. szept. 16. 09:53
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha már nem bírod az éjszakákat "elemmel" győzni, csak akkor;)
2020. szept. 16. 09:58
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
Leány. Oké hogy van face kontrol de az nem jelenti azt hogy csak szívdöglesztő pasik vannak ott. Vagy tudsz flörtölni jóféle pasassal vagy nem, de az szinte tuti hogy nyomulni fog pár olyan is aki nem kedvedre való. Ott pedig határozottan kell legalább egy “nem”-et mondani nem úgy mint neten hogy “ Nem írok vissza aztán majd csak leesik neki a tantusz”
2020. szept. 16. 10:42
 15/20 anonim ***** válasza:
38%

Látni kéne a ruhát és az alakod. Küldhetsz fényképet úgy hogy az arcodat elmaszkolod. Ha van ruha elképzelésed, akkor arról is küdjél képet. Dolgoztam divat szakmában 7 évet, sőt még szabászaton is voltam 1 évet.

Egy jó ruha csodákat tesz, de csak akkor ha viselni is tudod és komfortosan érzed benne magad. A szexi az nem közönséges, de ezt érezni kell.

2020. szept. 16. 10:45
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
A föld 1/8a éhezik, de te kölltsél csak sokat olyanra, amire semmi szüjséged, jó karma lesz.
2020. szept. 16. 13:25
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
Vigyázzatok, Red Vixen visszatért a barlangból és nekiállt újra osztani az észt! :D köttesd ki a neted, mert az is felesleges pénzkidobás (a te esetedben mindenképp)!
2020. szept. 16. 14:31
 18/20 anonim ***** válasza:
80%
Red Vixen, tedd meg azt a szívességet, hogy törlöd magad az oldalról, és soha többet nem jössz fel. Annyira irritáló kommentelő vagy, hogy a karmádat már rég lenulláztad.
2020. szept. 16. 18:56
 19/20 A kérdező kommentje:

Ilyesmikre gondoltam: bőrszoknya, piros felsővel, vagy élénkebb színű ruha. +smink, rúzs, vagy kiegészítő amire rögtön felfigyelnek.

Az alakommal nincs gond, 165cm/54kg vagyok, sportos, de van fenekem-mellem.

Magassarkút nem húznék, mert azt annyira nem érezném kényelmesnek és bulizni sem úgy lehet benne.

2020. szept. 16. 19:18
 20/20 anonim ***** válasza:

#19 Ez elég erőltetettnek hangzik, ha nem alapjáraton nem is a stílusod és máskor visszafogottan szoktál öltözni.

Ha csak az a cél, hogy felfigyeljen valami pasi, akkor szerintem ezt el lehet érni egy sokkal szolidabb ruhával is.

2020. szept. 17. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!