Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál egy olyan 27 éves férfival, aki azt mondja, hogy azért nem volt még barátnője, mert a nők mindig visszautasították, mivel túl önbizalomhiányos, érzékeny és szerény férfi volt, s így a nők nem tudtak szerelmesek lenni belé?
Figyelt kérdés
2020. szept. 15. 13:40
11/17 anonim válasza:
A #10-es nagyon eltalálta. Tedd már a helyére a tökeidet. Elég annyit mondanod, mert még nem találtad meg az igazit. Te meg eleve úgy akarsz belekezdeni a kommunikációba hogy azt akarod sugallni magadról "vesztes típus vagyok szánj már meg légyszi". Ez piszkosul nem vonzó, férfias a nőknek.
12/17 anonim válasza:
Lányok nem tudom ti hogy vagytok vele, de egy nőnek szerintem eleve semmi köze nincs egy férfi szexuális/párkapcsolati múltjához. Vagy ha igen akkor miért? Erről nem is kellene beszélni velük. Kérdező, fejleszd, és szedd össze magad, ez a lényeg.
13/17 anonim válasza:
"érzékeny, szerény.. ezek számomra mind negatív"
Aztak....
Tehat, neked egy elnyomo seggfej kell, aki azt sem tudja kibufogni, hogy szeret?
Tenyleg ma minden no ennyire felszines, egysiku es ferfias?
14/17 anonim válasza:
Csak annyit mondok, hogy aki a 7-es, és 9-es kommentemet lepontozza, az az igazságot pontozza le. A férfiak ezért férfiak, a nők pedig ezért nők. Aki ezt eddig nem tudta az nem volt képben a dolgokkal.
15/17 anonim válasza:
Erről az exem jutott az eszembe, mikor pár szó erejéig felhozta az exét, hogy “elszerették” tőle. Hát belegondolva nem volt egyszerű, másrészt a csajnak is ez volt szerintem a legegyszerűbb mondani neki, hogy kopjon le róla. Szerintem te is hasonló kaliber lehetsz, mint ő, szóval nem!
16/17 anonim válasza:
Persze minden nő mondja, hogy az ilyenek (visszahúzódó, önbizalomhiányos férfi) nem jönnek be nekik. Aztán nézzétek meg hány papucs férj van házasságban.
17/17 anonim válasza:
#16 A papucs férfi csak 30 feletti nőknek kelendő, mikor le akarnak telepedni, és családot alaptan. Szerintem azért a papucs, és az önbizalomhiányos között is van különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!