Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem képes ennek megfelel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes ennek megfelelni a férfiak nagy része?

Figyelt kérdés
Naponta járok edzeni (nagyon korán reggel vagy késő este, attól függ mikor van jobban időm), egészségesen táplálkozom, ügyelek a zöldség-gyümölcsfogyasztásra és cukor, fehérliszt kerülésére. Ugyanezeket elvárom a férfitól is, nem tudom elviselni a lusta vagy kifogásokat kereső embereket. Igen, én is nagyon sokat dolgozom, mégis szakítok időt az edzésre, főzésre, akár a pihenés rovására is. Ne forgassátok ki a mondandóm, nemcsak ez számít, de ha ennek nem felel meg valaki, akkor nem lesz belőle tartós kapcsolat.

2020. szept. 15. 09:24
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
98%

Nem azt írta a kérdező,hogy ez neki önmagában ez az elvárás,más nem is fontos neki.:D

Szerintem ez teljesen érhető és reális elvárás.

Nem pénzt,lakást,kocsit vár el hanem egészséges életmódot.

Amúgy szerintem szimplán csak lustaságból vagy a fontossági sorrendben más dolgok vannak előrébb.

Gyakran tapasztalom,hogy rengeteg ember mindent előrébb helyez mint az egészségét.

2020. szept. 15. 09:56
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit túltolod egyébként.

Én is edzek. Heti 2-3x megyek egy héten kondiba, ahol intervallumos + súlyzós edzést végzek. Itthon ezen kívül szintén heti 2-3x iktatok be 45 perces szobabicajozásokat. Ezen kívül csomót járok sétálni is esténként.

De a kajában nem kerülök semmit - mondjuk az alap, hogy teljes kiőrlésű kenyeret, tésztát eszem, és kókuszolajat használok-, simán nassolok, megengedek magamnak mértékkel bármit. Nekem is voltak olyan éveim, amikor kizártam a cukrot meg stb., de szerintem egy hobbi szintű sportolónál ez nem éri meg. Beteg, kövér nem leszel ennyi mozgás mellett ettől. Így elvárni is túlzás szerintem...

2020. szept. 15. 10:13
 13/45 anonim ***** válasza:
45%
És ha ezeknek megfelel a srác, de minimálbéres?
2020. szept. 15. 10:18
 14/45 anonim ***** válasza:
30%
A munka mellett lehet szakítani időt ilyenre ha csak magaddal foglalkozol és mindenki mást magasról letojsz. Én nemsokára 34 leszek de noteszt sose használtam mert mindig megtalált valaki a rokoni ismerősi körből hogy: “Alfréd (nem ez a nevem nyilván) gáz van, be tudsz ugrani segíteni.... jaj bocs hogy hívlak de másra nem számíthattam” Persze nyomathatnám a hatásvadász stílust hogy “Ez az én életem, én rendelkezem minden percéről” de nem teszem. nyilván hogy emiatt önzetlen vagyok vagy balek az a külsőmtől függ
2020. szept. 15. 10:28
 15/45 anonim ***** válasza:
79%

# 14

Te azt hiszed, hogy jobb vagy lelkileg, emberileg, mint egy olyan ember, aki szakít magára is időt és tud nemet mondani? :D

2020. szept. 15. 10:34
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt a férfiak többsége nem szereti ám, ha beszabályozod, hogy miket ehet és milyen lisztek, cukrok lehetnek otthon, meg hogy nem ehet meg egy nasit sem :D. Sportos férfit könnyebb találni, de olyat, aki ennyire egészségesen kajál, szeret minden gyümölcsöt-zöldséget, olyat ritkán.
2020. szept. 15. 10:45
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

Oké, most már tudjuk, hogy NEKED mik az igényeid.... mondjuk qrvára nem érdekel, mert téged sem, ha én most itt ismeretlenül leírnám az én igényeimet a nőkkel szemben.

Legyen szerencséd!!

2020. szept. 15. 11:20
 18/45 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Arról se feledkezzünk meg, hogy eljárni edzeni meg egészségesen enni elég nagy privilégium. Sok embernek nincs pénze meg ideje ezekre, és mondjuk akit mindjárt kib-sznak a lakásából vagy több műszakban dolgozik, vagy hónapok óta munkát keres, annak kisebb gondja is nagyobb annál, hogy elmenjen edzeni. Nem lehetetlen, vannak ingyenes lehetőségek is, de mint mondtam, nem mindenkinek ez az elsődleges.

Az is köztudott, hogy egészségesen enni többe kerül, mint sz-rul. Kalória-ár, plánesőt idő arányban jobban kijön az ember a péksüteményből meg félkész kajából, mint az otthoni egészséges kaják megfőzéséből. Ha csak 500 ft-om van ebédre, akkor én is inkább sajtburgert veszek belőle, mint almát vagy salátát, ez elég logikus.

Szóval nyilván olyan embert kell keresned, akinek az alapvető megélhetési dolgai rendben vannak, mert akkor fog tudni ilyenekre is olyan szinten ügyelni, mint te.

2020. szept. 15. 11:21
 19/45 anonim ***** válasza:
87%
Tehát egy hiperaktív duracell-nyuszi vagy. :) Én soha nem fogom kigyúrni magam egy nő kedvért sem és a pihenő-időmet sem cserélem le senkiért és semmiért. Pontosan ezért élek inkább egyedül boldogan és végtelen szabadságban. :) Tedd te is ezt, pörögj tovább, de ne erőltesd rá az életed/akaratod senkire. Ámen. :)
2020. szept. 15. 11:28
 20/45 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen sültbolond bionácikat elkell küldeni az elvárásaikkal együtt a sunyiba.
2020. szept. 15. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!