Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a mai férfiak ennyire megfelelni a nők elvárásainak? Fordítva ez miért nincs?
Komolyan itt minden második kérdés arról szól, hogy a nőknek mennyi a minimális kereset ami megfelel egy kapcsolathoz, mennyire kell jóképűnek lennem, hogy barátnőm lehessen, milyen kocsit részesítenek előnyben a nők, gáz-e ha ez vagy az a testi hibám van, hány évesen kell elköltöznöm a szüleimtől, mennyire gáz ha sok hitel van a lakásomon és blablabla... mind azon görcsölnek, hogy jaj vajon megfelelnek-e a csajok elvárásainak.
Most komolyan mondom, ezekben a "férfiakban" mennyi becsület van? Nem érzik magukat egy szánalmas senkinek, akinek arról szól az élete, hogy a nők füttyentenek egy elvárást, akkor azt haladéktalanul teljesítsd mint egy pincsikutya? Nem veszitek észre, hogy ez gáz, és ez a belső személyiségeteket minősíti, és akár hiszik akár nem, lehet valójában ezért nincs barátnőjük, mert a belső igenis fontos, és egy pincsikutya típusú pasikhoz nem tudnak vonzódni a nők.
Ti mit gondoltok, a csajok vajon miért nem aggódnak ezen, hogy vajon kevés-e az amennyi pénzt keresek ahhoz hogy pasim legyen, vagy hogy mikor kellene már saját lábamra állni? Nekik van önbizalmuk csak a férfiaknak nincs?
@4
Ez a ruha+haj kombó a legnagyobb kamu, amit valaha olvastam, és mégis mindig előjön. Alapból kezdjük ott, hogy az én öltözködésemet a saját személyiségemhez és stílusomhoz szabtam. Nekem a geek megjelenés jön be, azt is képviselem. Nem fogok a löttyedt testemre izompólót venni és a hajam meg nem segít semmit. Úgy fél éve mindig sapkát hordok, hogy ne látsszon a hajam, és mégis ugyanaz a helyzet, mint eddig.
A sportot meg miért erőltetném magamra, ha utálom? Nem élvezem azt, hogy leizzadok, nem élvezem azt, hogy hazajönni sincs erőm. Mindemellett ez a +10 kiló, ami rajtam van, nem lenne szabad, hogy örök egyedüllétre predesztináljon, amikor a nők ennyi ballaszttal is ugyanolyan keresettek, mint a modellalkatúak.
Az egyetlen, amit még esetleg jogosnak tartanék a felsorolásodból, az a munkakeresés, csak hát ez se így működik ám, mint ahogy te leírod. Én diplomás munkanélküliként nem azért ülök itthon anyámékkal fél éve, mert akarok, hanem mert nincs semmi.
Egyébként érdekes párhuzamot lehetne vonni a társkeresőkön fent levő nők és az álláshirdetések feladói közt: egyik se hajlandó válaszolni. De akkor minek vannak fent ezeken az oldalakon egyáltalán?
Én nem akarok a nőknek megfelelni.
Az egyetlen ember, akinek meg akarok felelni, az én magam vagyok, magammal szemben viszont magasak az elvárásaim.
A nőkkel meg úgy vagyok, hogy nem különösebben hiányzik egy kapcsolat, ha épp jön egy olyan nő, akinek megfelelek, és ő is nekem, akkor az jó, de ha nem jön, abba is beleszrok.
Addig is, amíg egyedül vagyok, szerencsére van elég pénzem, hogy jó testű, fullos, fiatal, kedves örömlányokhoz járjak, vagy alkalmira szedjek fel csajokat, szóval a szexuális igényeim ki vannak elégítve.
#7 Nem vagyok tisztában a stílusokkal, de rá googleztam a geek-re. Nekem kifejezetten bejön. Én a válaszomban inkább az igénytelenebb pasikra gondoltam, akik melegítőben vagy fazontalan farmerben mennek ki az utcára. A hajat nem tudom, szerintem ha nem kopaszodsz akkor sokat dobhat a megjelenéseden egy előnyös frizura, esetleg borostával. Ha csak +10 kiló van rajtad, az szerintem teljesen normális. Diplomás is vagy, tudsz helyesen írni, ebből feltételezem hogy annyira rossz társaság sem lehetsz.
Társkeresőkre nem tudok reagálni, mert nem vagyok fent. Pont ezért, mert én sem válaszolnék senkinek :D Utálok online ismerkedni, csak ezért.
Veled nem tudom mi a probléma, a leírásod alapján annyira nem lehetsz reménytelen eset. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!