Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Elvileg imádjátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Elvileg imádjátok az igazi, férfias férfiakat. A kopaszodás a férfivá válás egyik velejárója a többségnél, mégsem jön be nektek. Miért?

Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 19:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert szarul néz ki.

Én 18 évesen kezdtem kopaszodni, és a vállig érő göndör fürtjeim ledúrtam 0-ással, ha már a természet/genetika így kibabrált velem. Így a borotválást csinálom már 13 éve, minden héten. Persze, sok nőnek a kopaszok sem jönnek be. De még mindig jobb, mint a bili frizura :)

2020. szept. 14. 20:37
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

"Egy szuszogó hájpacni nyúlott nadrágban és kopasz folttal a feje közepén nem az."

Magamra ismertem! :d

2020. szept. 14. 20:50
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

A kopaszodással kapcsolatban néhány megjegyzés:

- Nem mindegy, hogy kinek milyen a fejformája, arcberendezése. Vannak olyan pasik, akiknél nem feltűnő, mert az arcuk nem változik sokat attól, hogy kopaszodnak.

- Nem mindegy, milyen mértékű a kopaszodás. Ha valakinek pl. csak kétoldalt ment el a haja, arra vannak viszonylag jó frizurák. Ha már fent a feje búbján is kopszodik, az szerintem esztétikailag súlyosabb eset

- az sem mindegy, ki hogyan viszonyul hozzá. Ha valakinek megfelelő önbizalma van, meg úgy alapjában van egy normális megjelenése, attól még ugyanúgy lehet vonzó a nőknek.

Egyébként akinek van lehetősége rá, - és zavarja a kopszodás, annak javaslom, hogy menjen el hajátültetésre. Ehhez kell hogy az adóterületen (tarkó és környéke) megfelelő hajmennyiség legyen. Kevés hajveszteség esetén szép eredményeket lehet elérni. És természetesen kell hozzá pénz. Egy ilyen plasztikai műtét több százezer forintba kerülhet, de akár milliós is lehet az ár. Itthon egyébként Dr. Sikor Gézát érdemes keresni, ő rendelkezik ugyanis a legnagyobb tapasztalattal az országban. Amennyiben valaki nem alkalmas a műtétre, mert olyan nagy a hajveszteség, vagy nem tud (nem akar) gyűjteni, annak el kell fogadnia magát úgy, ahogy van, békéljen meg magával.

2020. szept. 14. 21:15
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

Amikor szép sűrű hajam volt, akkor sem volt nőm, most hogy kopaszodom, most sincs. Szóval semmi sem változott!

Forever alone! :D

2020. szept. 14. 21:22
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

Ja, a nővé válás jele meg a ráncosodás és a megereszkedő mell :D. Remélem tetszik :D.

A hajunk, frizuránk nagyon fontos része a megjelenésünknek, karakterünknek. Ezt elveszíteni olyan pech, amiért nagyon sajnálom szegény férfiakat, akiknek a kopaszodásra való hajlamot dobta a gép. Különösen a fiatalon kopaszodókat, akik szerették a hajukat.

11-es, kár, nagyon szép hajad lehetett!

Persze nem minden a haj, sok férfi kopaszon vagy egy kis mikiegeresedéssel is vonzó tud maradni (bár lehet, hogy nem teljesen ugyanazoknak a nőknek, de ezt nem úgy értem, hogy a "kisebb igényűeknek", hanem a más ízlésűeknek), nem kell feladni a reményt.

2020. szept. 15. 08:42
 16/20 anonim ***** válasza:

A nőket is érinti a kopaszodás, csak kisebb mértekben, és ők sokkal nehezebben dolgozzák fel. Egy kopaszodó férfi (pl. Jude Law) lehet népszerű a nőknél, egy kopaszodó nő azonban taszító, ráadásul nekik a hajátültetés is sokkal keményebb dió.

Ha valakiket, akkor inkább a kopaszodó nőket lehet sajnálni.

2020. szept. 15. 09:20
 17/20 anonim ***** válasza:
93%

Én vagyok az egyetlen, akit soha a büdös életben nem érdekelt, milyen haja van egy férfinek (vagy épp milyen nincs)? :D Alapból el szoktam tekinteni a külsőségektől. Ha meg is tetszik valaki külsőre, akkor is az összhatást nézem, nem a részleteket. De voltam együtt mások szerint csúnya pasikkal is. Nem a haj dönt, hogy megfog-e az adott illetőben valami.

25/N

2020. szept. 15. 10:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj a kopaszodással, csak tudni kell kezelni. Az nem jön be senkinek, ha a maradék haját próbálja fésülget, a helyett, hogy leborotválná. (Mondom ezt úgy, hogy 30 vagyok, nő és a sírás kerülget, mert annyira hullani, ritkulni kezdett a hajam és sajnos én nem tehetem meg, hogy leborotválom...)

Egyébként nekem speciel nagyon tetszenek a kopasz férfiak. Az is, ha egy férfi borostás, rövid szakálla van. Tetszenek a tetoválások. Tetszik, ha szőrös a mellkasa van. Ha nagydarab, vagy ha "csak" aputestű. Nekem ezek a férfias jelzők, és mindet szeretem.

2020. szept. 15. 20:27
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
Ha egy férfi kopaszodó hajat visel, az számomra igénytelen és nagyon taszító. Aki így járt, szerintem borotválja simára az egészet inkább, azt viszont kifejezetten imádom. Utóbbit azoknál is, akik egyébként nem kopaszodnak.
2020. szept. 18. 14:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is roppant férfias,ha kopasz vagy nagyon rövidre nyírt haja van,és ehhez egy jól kidolgozott test is jár,esetleg rövid körszakállal.

Valahogy komolyabban tudom venni az ilyen megjelenést,mint a copfos,hosszúhajas stílust.

Persze ez csak az első benyomás,és a személyisége a döntő.

23N

2020. szept. 19. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!