Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nehezebben viselik a visszautasítást? A csinos nők meg még nehezebben?
Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 11:58
11/16 anonim válasza:
"azoknak a ronda, és mellé hitvány férgeknek a nagy része, akiket én utasítottam vissza megalázásmentesen"
Mucikám, a te szádban sem mászkálnék a nyelveddel.
12/16 anonim válasza:
# 11
Kéne, hogy érdekeljen? :)
13/16 anonim válasza:
Kérdésre a válasz :szerintem igen. Nem mindenki, de jobban sértve érzik a nők magukat ha visszautasítják őket.
14/16 anonim válasza:
Ha így van, valahol kicsit meg is érdemlik. A túl sok "legyünk inkább csak barátok" mellé ennyi igazán belefér. Néha az ő hiúságok is érezze a törődést. ;)
15/16 anonim válasza:
Persze h jobban, mert önzőbbek, nárcisztikusabbak. Ezeket kerülni is kell...
16/16 anonim válasza:
Azt nem tudom a csinosak hogy viselik, de nekem nincs vele bajom. Ahogy nekem sem tetszik mindenki, nyilvánvaló, hogy én sem mindenkinek. Ezt nyilván nem lehet előre tudni. Én pl. rá szoktam írni pasikra, mert nincs kedvem ölbe tett kézzel várni a csodát, és többségében nem kapok választ, egy-két udvarias visszautasítást. Nincs vele gond, benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!