Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők tényleg "komoly"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők tényleg "komoly" kapcsolatot keresnek miért riadnak vissza a távolságtól?

Figyelt kérdés
Rögtön eltűnnek amint mondjuk van köztünk egy kis távolság legyen az 30-50-100 km. Ilyenkor hol van a "komoly kapcsolatot keresek" duma? Engem egyáltalán nem zavar a távolság mert én TÉNYLEG komoly kapcsolatot keresek ami nyilván nem a különélésből áll bizonyos idő után. Nekem megér ennyit egy nő, ha tényleg életem szerelme. De nem , ők a tökéletest keresik, az is egy háznyira legyen nyilván.
2020. szept. 13. 23:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

18: Pécs népessége 140 000 fő, és az egyetem miatt az ország és a világ minden tájáról vannak tehát vannak 100-200 km-ről is. Fesztiválok miatt is szoktak érkezni oda máshonnan.

Az agglomerációban is van még egyszer ennyi ember, tehát kb. 60 000 nőt megismertél, és egyik se jó. Aha...

Itt bebizonyosodott már azzal, amit mondtál, hogy ez pszichés gond, nem tudsz komoly kapcsolatban lenni, te csak álmodozni akarsz, távkapcsolatot akarsz, és ezt a célodat nőkre projektálod.

Amint elérhető lenne a nő, ugyanaz a bajod lenne vele, mint a pécsiekkel.

Ezt elsőre leveszik azok is, akikkel ismerkedni akarsz, sőt, már a 100-200 km-ből is leveszik, levettük.

2020. szept. 14. 16:50
 22/26 A kérdező kommentje:

21, Ne menj a KSH-hoz dolgozni. 145 000 fő igen, gyerekekkel, férfiakkal, nyugdíjasokkal együtt, házas és párkapcsolatban lévő nőkkel együtt.

Kb 10 000 - 20 000 azoknak a SZINGLI nőknek a száma akik korban is (+/- 3 év) megfelelnek. Ebből mondjuk összeillek 2-3 %-kal és megvan a közös összhang az 600 nő.

Ezt a 600 embert meg is kell ám találni, mert nem mindegyik van fent a neten. Ugye milyen egyszerű?

2020. szept. 14. 19:00
 23/26 A kérdező kommentje:
Azaz 0,4% esélye van annak, hogy bármelyik emberrel összeillünk.
2020. szept. 14. 19:03
 24/26 anonim ***** válasza:

"Kb 10 000 - 20 000 azoknak a SZINGLI nőknek a száma akik korban is (+/- 3 év) megfelelnek. "

Nekem +- 25 év is megfelel, úgy számoltam.

Minél idősebb vagy, annál nagyobb korkülönbség megfelel, vannak párok 30+ és különbséggel is.

Gondoltam, nem 19 éves vagy, ha önállóan utazol és rugalmasan költözöl, hanem legalább 30-35.

2020. szept. 14. 23:05
 25/26 anonim ***** válasza:
Mert az nem kapcsolat és úgy nem tudom megismerni a másikat, ha csak hetente kétszer, vagy csak hétvégéken látom. Plusz én pl. nem akarok utazni és így nem várom el a másiktól sem. Persze, ha a nő egyedül él, akkor még van benne fantázia (én pl. nem), de alapvetően nem azért szeretnék kapcsolatot, hogy amikor meg van, akkor napokat kelljen várnom, hogy láthassam. Akkor is igazodni kell egymás napirendjéhez, ha egy városban lakunk, semmi kedvem még az utazgatással is összeegyeztetni.
2020. szept. 15. 20:54
 26/26 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy nem tudnak utazni - anyagi okokból, vagy nem tartják biztonságosnak ők vagy a családjuk az ő számukra -, és nem akarnak olyan kapcsolatot, ami 100%-ban ki van szolgáltatva annak, hogy a fiú odautazik-e hozzájuk. És ha beteg vagy és ápolgatni akarnának, nem tudnak menni. Esetleg van is olyan családtagjuk, akiről gondoskodnak, vagy napi kapcsolatot igényelnek velük, vagy háziállatuk, akit szintén nem hagynak magára.

Azért Magyarországon nincsenek annyira elengedve az emberek anyagilag se, hogy + 30-60 000 Ft és 1 hétnyi szabadidő beleférjen havonta csak úgy.

Az nagyon ritka és előnyös helyzet, ha valaki igen.

De ha ezeket valakinek el kell magyarázni, az eleve kiesik, mert magától értetődő emberi dolgok ezek, amiket mindenki magától tud, ha elmúlt 9 éves.

2020. szept. 16. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!