Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők tényleg "komoly"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők tényleg "komoly" kapcsolatot keresnek miért riadnak vissza a távolságtól?

Figyelt kérdés
Rögtön eltűnnek amint mondjuk van köztünk egy kis távolság legyen az 30-50-100 km. Ilyenkor hol van a "komoly kapcsolatot keresek" duma? Engem egyáltalán nem zavar a távolság mert én TÉNYLEG komoly kapcsolatot keresek ami nyilván nem a különélésből áll bizonyos idő után. Nekem megér ennyit egy nő, ha tényleg életem szerelme. De nem , ők a tökéletest keresik, az is egy háznyira legyen nyilván.
2020. szept. 13. 23:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
19%
Mert ők kényelmesek és azzal érik be, amit a közvetlen közelükbe dobtak. Szerencsére még vannak azért más típusú nők is, akik a világ másik felére is hajlandóak elköltözni.
2020. szept. 14. 10:07
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert a távolság akadályozza a kapcsolattartást. Minden nap odamennél 100 km-re? Aztán haza? És ha a csaj nem akar menni vagy nincs autója? Aztán: hol élnétek? Ő költözzön? Lehet, neki jó a melóhelye, ott vannak a barátai. Vagy te költöznél? Oda, hozzá? Na, ezeket kell megbeszélni. Te mennyire vagy rugalmas? Nekem volt ilyen barátom, mindig ő jött hét közben, én meg hétvégén mentem. Na de pl. a szülők ehhez mit szólnak, hogy odamész vagy a te szüleid, hogy ott dekkol a csaj hétvégén?
2020. szept. 14. 10:14
 13/26 anonim ***** válasza:
66%
Mert olyan férfit keresek, aki szintén nem karja autóban, tömegközlekedésen tölteni az életét. Kényelmes férfit akarok, akinek nem olyan instabil az élete, hogy egy pináért otthagy mindent.
2020. szept. 14. 10:28
 14/26 A kérdező kommentje:

Ez hülyeség, hogy nehéz összehozni egy randit.Nem nehézm, Csak több idő. De azért Magyarország nem egy olyan hű de nagy ország, hogy itt csak TGV-vel lehet közlekedni. Miért ha közel laksz de sokat dolgozol és nincs időd akkor se könnyű ... Egy idő után meg úgy is összeköltözik az ember.

Azt megértem, hogy ha mind a kettőtöknek máshol van munkája akkor tényleg úgy már nem egyszerű, ebben igazatok van.

2020. szept. 14. 10:41
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem a randi a lényeg! A továbbiak. Mindenki berendezte az életét egy másik városban. Ki adja fel a saját életét a másikért?
2020. szept. 14. 11:28
 16/26 anonim ***** válasza:

Ha a két ember tényleg nagyon egymásra talál, akkor valahogy meg tudják oldani. Az egyik tud költözni, az még nem jelenti azt, hogy fel kell égetni maga mögött mindent, el kell adni a lakást, soha többet nem látja a barátait.

Minden kapcsolatban kell kompromisszumokat kötni, ha ez nem megy, akkor marad a macska.

Ha jól értem, itt nem több száz km-ről van szó, csak 30-50 km-ről. Iskolába messzebbre jártam minden nap.

2020. szept. 14. 11:36
 17/26 anonim ***** válasza:
De minek ismerkednél távol lakó emberekkel, ha helyben is vannak bőven elérhető emberek? Erre eddig nem válaszolt senki. Miért nehezítenéd meg szándékosan a saját életedet egy távkapcsolattal, ha ott helyből is össze tudsz hozni valamit?
2020. szept. 14. 13:22
 18/26 A kérdező kommentje:
Nekem mindig az volt a tapasztalatom, hogy a jó csajok tőlem 100-200 km-re vannak, pedig pécsi vagyok :D De az itteni csajokkal egyszerűen nem megy
2020. szept. 14. 14:08
 19/26 anonim ***** válasza:

8: No igen, szerintem is gáz, egyből látszik, hogy még csak találkozni sem akar.

Ez lehet tudatalatti is persze, nem eldöntött szándék.

10: De nemár, hogy Magyarországon nincs 35 km-en belül 100 másik település és egy negyedmilliós nagyváros!

Azért az látszik, hogy Győrben lakik, de Debreceni nőnek ír!

Nem 25 km-re lévő faluból szoktak írni, amire ezt mondjuk!

2020. szept. 14. 16:41
 20/26 anonim ***** válasza:

14: Ez a te speciális elgondolásod párkapcsolati tartalomra. És ezt úgy mondod, mintha mindenkinek ez lenne. De nem, másnak nem ez. Az emberek 15%-ának talán ez, 85%-nak meg nem ez.

Én pl. Pest belvárosi vagyok, 20 éve nem mentem 5 megállóval arrébb sehova.

És járok színházba, edzésre, iskolába, filmstúdióba, mindenhova, csak hát minden 5 perc sétára van.:)

Komoly életmódváltás lenne elmenni a vonatig és mondjuk Kecskemétre járnom havonta 2x.

2020. szept. 14. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!