Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők tényleg "komoly" kapcsolatot keresnek miért riadnak vissza a távolságtól?
Ez hülyeség, hogy nehéz összehozni egy randit.Nem nehézm, Csak több idő. De azért Magyarország nem egy olyan hű de nagy ország, hogy itt csak TGV-vel lehet közlekedni. Miért ha közel laksz de sokat dolgozol és nincs időd akkor se könnyű ... Egy idő után meg úgy is összeköltözik az ember.
Azt megértem, hogy ha mind a kettőtöknek máshol van munkája akkor tényleg úgy már nem egyszerű, ebben igazatok van.
Ha a két ember tényleg nagyon egymásra talál, akkor valahogy meg tudják oldani. Az egyik tud költözni, az még nem jelenti azt, hogy fel kell égetni maga mögött mindent, el kell adni a lakást, soha többet nem látja a barátait.
Minden kapcsolatban kell kompromisszumokat kötni, ha ez nem megy, akkor marad a macska.
Ha jól értem, itt nem több száz km-ről van szó, csak 30-50 km-ről. Iskolába messzebbre jártam minden nap.
8: No igen, szerintem is gáz, egyből látszik, hogy még csak találkozni sem akar.
Ez lehet tudatalatti is persze, nem eldöntött szándék.
10: De nemár, hogy Magyarországon nincs 35 km-en belül 100 másik település és egy negyedmilliós nagyváros!
Azért az látszik, hogy Győrben lakik, de Debreceni nőnek ír!
Nem 25 km-re lévő faluból szoktak írni, amire ezt mondjuk!
14: Ez a te speciális elgondolásod párkapcsolati tartalomra. És ezt úgy mondod, mintha mindenkinek ez lenne. De nem, másnak nem ez. Az emberek 15%-ának talán ez, 85%-nak meg nem ez.
Én pl. Pest belvárosi vagyok, 20 éve nem mentem 5 megállóval arrébb sehova.
És járok színházba, edzésre, iskolába, filmstúdióba, mindenhova, csak hát minden 5 perc sétára van.:)
Komoly életmódváltás lenne elmenni a vonatig és mondjuk Kecskemétre járnom havonta 2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!