Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazi főnyeremény vagyok párkapcsolat szempontjából, mégsem értékelnek eléggé a férfiak, miért?
Figyelt kérdés
Csinos vagyok, adok magamra, imádok főzni, nagyon nagy a szexuális étvágyam.2020. szept. 13. 12:05
61/69 anonim válasza:
Az ilyen férfiak nem téged keresnek. De mondjuk ilyen felfogással nem is csodálom.
62/69 anonim válasza:
Egy kósza gondolat, ha te vagy idézem kérdésedből a "főnyeremény", akkor miért nem ütöttek még meg vajon?
Lehet csak te hiszed annak magadat;)
64/69 A kérdező kommentje:
Senki nem ütött meg és nem is fog, mert tudom kezelni, ha a másik indulatosabb velem. Ha meg már mindennapossá válik a dolog, akkor időben szakítok.
2020. szept. 14. 10:39
65/69 anonim válasza:
Sztm itt az a baj veled, hogy írtó bekébzelt vagy!
N
66/69 anonim válasza:
Szerintem túl sokat képzelsz magadról...
Ne csodálkozz ha így nem állnak szóba veled...
24/N
67/69 anonim válasza:
64
Pedig az élet láthatóan pofán ver párkapcsolat terén állandóan, de nem okulsz belőle;)
Másrészt a kérdésem nem testi fenyítésre utalt bár az sem ártana kicsit láthatóan;), hanem arra, hogy te szerinted az okok melyek?
68/69 anonim válasza:
talán ez az előadás segít egy kicsit közelebb kerülni a megfejtéshez, hogy miért nem értékelnek a férfiak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!