Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazi főnyeremény vagyok párkapcsolat szempontjából, mégsem értékelnek eléggé a férfiak, miért?
Figyelt kérdés
Csinos vagyok, adok magamra, imádok főzni, nagyon nagy a szexuális étvágyam.2020. szept. 13. 12:05
51/69 anonim válasza:
Egyszer volt egy nőm, aki ilyesmi volt. A végén mindig mással foglalkozott, egyszerűen nem volt rám ideje. Ezt úgy kell elképzelni, hogy beszéltünk valamiről és ő random betolt valami témát és onnantól kezdve csak arról beszélt. A tervei havonta változtak, de hosszú távon is. Fogalma se volt magáról, legalábbis úgy tűnt nekem. Persze sportolt, főzött, takarított, dolgozott, jó volt az ágyban, de nem tudtunk egymással boldogulni.
52/69 A kérdező kommentje:
1 ilyen tapasztalatod volt és levonod a következtetést, hogy akkor biztos én is ilyen vagyok. Minden pasimmal maximálisan foglalkoztam és alapvető dolog, hogy figyelek a mondandójára és igényeire. A jövőre vonatkozó fő terveim èvek óta ugyanazok. Nagyon tudatos vagyok. Az ilyen nőktől pedig félnek a pasik.
2020. szept. 13. 18:49
53/69 anonim válasza:
Hideg kiráz töled pedig nő vagyok.
Mész a fejed után, szinte sértésnek veszed a válaszokat, kérdező.
54/69 anonim válasza:
52
Egy kis tudatvesztés sokat javítana személyiségeden úgy vélem;)
Amúgy, a maximális gondoskodás is idegölő...
Hiheted, hogy félnek tőled a pasik, de a tények szerint inkább kerülnek s ennek okain kellene tudatosan változtatnod;)
55/69 anonim válasza:
Semmilyen következtetést nem vontam le. Leírtam, ami eszembe jutott. Egyáltalán nem ismerlek így felesleges bármi következtetést levonni. Te vetettél fel valamit, erre szeretnél választ kapni, de mintha az lenne a jó válasz, hogy a férfiak nem tudnak téged értékelni, mert rosszul vannak összerakva. Én nem félek a tudatos nőktől.
56/69 anonim válasza:
Jó kérdés ez, mert elég gyorsan levette a közönség, hogy mi a probléma kérdezővel. Normális pasival tényleg nehéz lehet az élete, de biztos van olyan, akinek pont bejön ez a lendület.
57/69 anonim válasza:
Kicsi lány, se én se mások nem félünk, ez jó önfelmentő mese. Inkább te és a hozzád hasonlók féltek, hogy jajj mi lesz akkor, ha az előre eltervezett dolgok nem pont úgy és akkor alakulnak, ahogy elképzeltétek.
58/69 anonim válasza:
Félreérted kérdező.
Nem a férfiak félnek az elköteleződéstől, hanem a te célcsoportod nem akar te veled lenni valamiért.
A pasik sem félnek a hozzád hasonló nőktől, ha azok nem erőszakosak.
Am nem vagy te egy kicsit túl férfias?
59/69 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok férfiak, van egy erős akaratom, bizonyos dolgokhoz ragaszkodom, de meg lehet próbálni érvekkel meggyőzni az ellenkezőjéről.
2020. szept. 14. 06:35
60/69 anonim válasza:
Akkor hidd azt bmeg, hogy tökéletes vagy. Valamiért mégsem bírnak elviselni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!