Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért undorodnak annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért undorodnak annyira azoktól az átlagos külsejű 25-30 éves férfiaktól, akik még nem voltak párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2020. szept. 12. 21:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
33%
Mert a nőknek az a férfi kell, aki más nőknek is kell, ez ösztönös náluk. Az átlagos külső egyébként sem elég nekik.
2020. szept. 13. 08:34
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
#20: Akkor a 25-30 éves szűz nő is beteg. Csak ezt itt leírni kimeríti a nőgyűlölet fogalmát.
2020. szept. 13. 10:13
 23/26 anonim ***** válasza:
Mert az selejtesnek számít a szemükben. Lúzernek. És sajnos igazuk is van...
2020. szept. 13. 12:53
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Én suliban nem akartam mert nem volt önbizalmam a sok cikizés miatt (maradjunk annyiban hogy mérgező nevelési hibák miatt). Aztán a suli után kb. 21-22 évesen (kb. első munkahelyem elején) kezdtem ezen nagyon lassan dolgozni, akkor kezdett derengeni hogy mit is hogy is kéne változtatni kívül és belül is. De egy beragadt, rutinszerű életmódot nagyon nehéz átszervezni, a gondolkodásmódról nem is beszélve. Kb. felül kellett bírálni saját magamat, a korábbi döntéseimet. Illetve a szüleim családom múltbeli döntéseit, tetteiket is, hogy rájöjjek kik hogyan tudtak idáig eljuttatni, kik adták az alapot.

Ezen az alapon kezdtem el variálni, átrendezni, mert rájöttem hogy rengeteg hibás döntésük volt.

25 éves koromra odáig jutottam el hogy urambocsá' hozzá merjek érni egy nőhöz (fizettem érte, lehet okádni az epét tőlem). Ezek után tovább folytattam az önismeretet, de közben hasonlóan folytattam a tapasztalatszerzést (igényesebb nőkkel) hogy egyáltalán legyenek.

28 éves koromra jutottam el addig hogy flörtöljek nőkkel és ekkorra jött össze "ingyen" magam erejéből egy kaland is. Igaz online ismerkedek, mert előben még mindig nem vagyok elég bátor. De ez is nagy siker nekem. Nem csoda hát hogy nem akarok kapásból komolyat. Jó érzés hogy eljutottam a "jófej", sőt "helyes" szintre a nőknél és mernek velem flörtölni. És igen, vágyok az igazira én is. De amíg nem jön el, tovább fejlesztem a személyiségem, és élvezem amit az élet ad nekem nem bújok el előle.

Csak szólok hogy ilyen is van.

2020. szept. 13. 13:17
 25/26 anonim ***** válasza:
#20: Akkor sorolhatnánk a nők tévképzeteit is: 1. Neki alanyi jogon jár a legjobb pasi, még akkor is, ha ő maga ronda/dagadt stb. 2. Egy átlagos külsejű nő automatikusan értékesebb egy bombanőnél (megsúgom, hogy nem, ismerek sok patkány viselkedésű, kibírhatatlan átlagos külsejű vagy az alatti nőt). 3. A férfinak kutya kötelessége királykisasszonyként bánni vele. 4. A férfiak csak a bombanőket veszik észre, az átlagosakat nem. És így tovább. Na meg persze azoknak a nőknek a normalitásáról is lehetne vitatkozni, akik fűvel-fával elmennek dugni a diszkóból öt perc ismeretség után, vagy akik folyamatosan bántalmazó kapcsolatban kötnek ki, utána pedig sírnak, hogy minden pasi disznó.
2020. szept. 13. 15:37
 26/26 anonim ***** válasza:

Én meg undorodom a "tapasztalt" nőktől, úgyhogy:

[link]

2020. szept. 14. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!