Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a nők, hogy a férfiakkal szemben nincs annyi külső elvárás, mint velük szemben? (nem troll kérdés, kifejtem)
Figyelitek? Női oldalról pár idecsapott hiszti, beszólás, a férfi érvelések ignorálása. Férfi oldalról hivatkozások, logikai levezetések, a női válaszokra adott komplett ellenérvek.
#24: Oké, a kedvedért legyen. Van barátnőm, van munkám, csinálom egyetemen a levelezőt. Való igaz, hogy ott mondjuk egy tanár nagyon irritál, de gondolom ennek köze nincs a jelenlegi témához, ugyanis férfi az illető.
Megpróbálnád elmesélni, hogy mégis miért vagyok megkeseredett? Képes vagy rá? Vagy csak annyira dedós szinten vagy, hogy egyszerűen jól esett idevágni?
#25: Miért, a nőknél megy ez a belső fejlesztés? Nem. Egyik nem sem arra gyúr, mert nem arra van a legnagyobb igény.
Nekem elvileg teljesen rendben van a belsőm. Volt már nálam idősebb, elég komoly barátnőm is, nem véletlenül. Ehhez képest, a nők többségét ez teljesen hidegen hagyja. Amikor nekiálltam edzeni, az viszont rengetegnek feltűnt.
Szóval lehet itt jönni a belsővel, de akárhogy nézzük, először a külső alapján döntenek az emberek. Ha az nem nyerő, akkor elég kis esélye van a férfinak és nőnek is a másik nemnél komoly kapcsolatra.
#27: Komoly és összetett érvelést írtál. Ja, nem. Csak egy beszólást.
#30: Persze, hogy jól írtam. Nem véletlen, hogy nem annyira sikerült lepontozni, amennyire akartak és nem véletlen, hogy egy normális ellenérv sem jött az írásomra. Ezt az oldalon amúgy meglehet mindenhol figyelni. Van egy kérdés, pár nő hisztizik, a férfiak meg írnak komolyabb válaszokat. Ezek a nők megpróbálják lepontozni őket, párat beszólni és ennyi. De, még ez sem megy, mert az oldalon lévő normálisabb nők felpontozzák ezeket a férfi válaszokat, mivel ők nem hisztizni járnak ide.
Vicces ez a kérdés. Csorgatjátok a nyálatok emberekre, akik ha kifejtik az elvárásaikat/érveiket, egyből lehúzzátok őket. Mert fúj, vele? Hát ki élne egy ilyennel? Minden hasonló kérdésnél ez megy:
-ha egy nő leírja, hogy mit tesz magáért és hogy ezért cserébe a másik oldalról igazán keveset vár, akkor egyből egy "hercegnőszindrómás" tyúk, aki kellene a fenének, meg különben is, sosem látott közelről férfit
-mellé pedig megy a púder, hogy egy jóképű, igényes, normális élettel rendelkező férfi csak egy bunkó féreg lehet, aki kihasználja a nőket
Lényeg a lényeg, elég belterjesek vagytok. Legalább amíg ők vígan élnek, ti a barlangotokból mutogattok csak rájuk. És mindkét állításotok egx hatalmas önmentegetés. A legtöbb féreg férfi ismerősöm pont igénytelen és ocsmány is mellé, nagyon szépen hozzák az "ép testben ép lélek" sztereotípiát. És a legtöbb szerintetek kibírhatatlan és "úgysem kell senkinek" is jobban él, mint az említett trógereknek lefialó szürke anyakancák, akiket 2 éven belül úgyis otthagynak. Biztos bejön valakinek ez az élet, én inkább felfelé törekszem ilyen kettyós önigazolás helyett. Aztán lehet alulról ugatni meg nyáladzani is.
"22# teljesen hülyeséget írsz. Mindkét kategóriádba van egy válaszom.
Puszii
(egy nő)"
Ez is hülye. Oltogat válasz helyett. Kifejthetted volna jobban, mert nem tudom, hogy mire gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!