Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb fiúk! Mit tudnátok elképzelni?
Figyelt kérdés
Ti mondjuk 23éves évesek vagytok. Egy tőletek 7évvel idősebb nővel. Csak szex vagy komolyabbat is?2020. szept. 12. 20:02
11/21 A kérdező kommentje:
Azt nem kapsz úgysem
2020. szept. 12. 20:46
12/21 anonim válasza:
Hét év korkülönbség még nem a világ, viszont az hogy általában mit gondolnak az emberek a te kapcsolatodra, egyedileg még nem feltétlenül lesz igaz. Egy 23 éves pasi egy másik 23 éves lánytól sem biztos hogy többet a szimpla szexnél. A "komolyabbhoz" valós érzések, érzelmek is kellenek - ebben meg kettőn áll a vásár.
13/21 anonim válasza:
Hamarabb gondolnék szexre mint komolyabbra. 30 évesen a nők már gyereket, családot akarnak ami nekem még nem aktuális
14/21 A kérdező kommentje:
Én még nem akarok 5évig
2020. szept. 12. 21:38
15/21 anonim válasza:
Valószínűleg 50 nek nézel ki, és udvariaskodnak azzal, hogy 14 nek néznek.
16/21 anonim válasza:
23 vagyok. Komolyat is akár.
17/21 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak ha találkozok vele? Kívánom őt nagyon,de nem akarok egyből azzal indítani hogy csak szexet akarok tőle,mert mi van ha mégis komolyabbat akar vagy ő is benne lenne? Mit tegyek
2020. szept. 12. 22:03
18/21 anonim válasza:
Azért 30 évesen illene magadtól kitalalni valamit.
20/21 anonim válasza:
Szerintem ne stresszelj rà. Fiuként nem olyan vilàgvége, ha egy harmincas csak szexet akar tőlünk 😉 20-as vagyok, 30-as baràtnőm van, jo volt a csak szex is, de mivel összeillettünk, hàt szintet léptünk a kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!