Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehet esélye az inceleknek?
Ha annyira berobban a koronavirus hogy sokat halnak meg, akkor ha pont a jóképű pasik halnak meg... utána a dagadt , ronda , alacsony , csóró , életképtelen , mamahoteles pasiknak is lehet majd barátnője?
Van egy ilyen barátom aki ebben reménykedik.
Paraguay őrült diktátora az 1860-as években egy olyan háborúba vitte bele az országát, hogy a háború végén csak 300 ezer ember maradt életben az országban és abból is csak 30 ezer volt férfi! :D Vagyis 1 férfira durván 9 nő jutott. Az incel haverodnak oda kellett volna születnie.
Nem, az incelek csak akkor nyerhetnek, ha bojkottaljak a noket, es nem hizlaljak tovabb az egojukat.
36F incel
A barátodnak add meg egy jó pszichológus elérhetőségét, mert aki ilyen szinten frusztrált az már orvosi eset.
Ja férfihiány... a Korán azért engedi a többnejűséget mert az arab világ sorozatos háborúi miatt hiány alakult ki a férfiakból. Szóval voltak a "harcos" férfiak akiknek több feleségük volt, meg ott is voltak az incelek, mert a nők inkább lettek 3. feleségek mint a hülyék párja.
17. Az erős emberek jobb egészségi állapotban vannak, jobb az immunrendszerük.
Akik fiatalok eddig nagyon kevesen meghaltak a koronavírusban, azok pár kivétellel általában túlsúlyos és/vagy több krónikus betegségben szenvedők voltak.
Én is pl egyáltalán nem féltem saját magamat attól, hogy elkapom a vírust és nekem magamnak bajom lesz (26 éves vagyok, erős, stb). Tudom, hogy úgy átmenne rajtam, hogy észre sem venném. Max attól félek, hogy elkapom és véletlenül továbbadom valakinek, akire veszélyes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!